Se video: DF svigter Kristi himmelfart

Ekstra Bladet undersøger #dkpol: Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti er rasende over, at Morten Østergaard ikke har ønsket sine medborgere glædelig Kristi himmelfart, men derimod glædelig eid. Men hvor mange af Dansk Folkepartis andre folketingsmedlemmer har egentlig ønsket deres medborgere tillykke med Kristi himmelfart?

Søndag eftermiddag delte Morten Østergaard (R) et opslag på sin Facebook-profil.

Det var en selfie af partilederen i en sportstrøje fra Nike, men det var ikke den mærkelige kameravinkel, men derimod opslagets budskab, der faldt folketingsmedlem Morten Messerschmidt (DF) for brystet.

'Eid Mubarak til alle hjerte-emoji, dansk-flag-emoji, hjerte-emoji. Jeg håber, I får en dejlig dag med masser af hygge og god mad - også selv om det nok ikke bliver helt som det plejer på grund af corona,' skrev partilederen på sin Facebook-væg og fik over 11.000 likes.

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt delte Østergaards opslag på sin egen Facebook-profil med beskeden:

'Var der nogen, der så lykønskningen fra Morten Østergaard på Kristi Himmelfart? Nå nej - kristne danskere er næppe så vigtige som hans muslimske proselytter..! #kongeafghettoen.'

Ekstra Bladet har gennemgået samtlige DF-folketingsmedlemmers sociale medier for at undersøge, om den manglende tilstedeværelse på sociale medier på Kristi himmelfartsdag skulle være en fælles strategi. Dog uden svar fra partiets mest fremtrædende medlemmer.

Se folketingsmedlemmernes svar i videoen i toppen af artiklen.

 

361 kommentarer
Vis kommentarer