Annonce:
Annonce:

SF angriber Fredes brotur: Dumt!

Det kunne være endt helt galt, hvis Frederiks bil var væltet på broen, mener SF's Jonas Dahl

Jonas Dahl er urolig over, hvad der var sket, hvis Frederiks bil var væltet på Storebæltsbroen (Foto: Mikkel Tariq Khan)
Jonas Dahl er urolig over, hvad der var sket, hvis Frederiks bil var væltet på Storebæltsbroen (Foto: Mikkel Tariq Khan)
Annonce:
Følg Politik

SF's gruppeformand Jonas Dahl er fortørnet over, at Kronprinsen natten mellem lørdag og søndag kørte over Storebæltsbroen selvom den var lukket pga. dårligt vejr.

- Jeg synes, det er dumt. Hvis Kronprinsen har siddet i bilen, så har man tilsidesat de anvisninger, der har været fra Sund & Bælt og Politiets færdselsafdeling. Det synes jeg, ikke er klogt. Hvad nu hvis der var sket en ulykke? Hvad for en redningsaktion skulle man så have været ude i? Man er naturligvis nødt til at følge politiets anvisninger, ligegyldigt om man er kronprins eller ej.

Kronprinsen drønede over stormlukket storebæltsbro

Hvad skulle du nå, Frede

- Kan en kronprins godt holde i kø sammen med sine undersåtter?

- Jeg tror, ikke der går nogle skår af glæden ved at sidde i en kronebil og vente lidt på, at det igen er farbart over Storebælt. Man kan spørge sig selv, hvad var der sket, hvis bilen var væltet ude på Storebælt? Der er en grund til at der er nogle anvisninger. Dem skal man følge, selvom man er kronprins

- Karsten Nonbo fra Venstre påpeger ellers, at Kronprissens bil er tung, terrorsikret og kan sagtens klare sådan en tur...

- Jeg går ud fa at politiet sammen med Sund & Bælt har gode grunde til at spærre broen. så det er man selvfølgelig nødt til at respektere - ligegyldigt om man sidde i en kronebil eller en anden vogn, siger Jonas Dahl.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: