Annonce:
Annonce:

SF om Løkkes tur med Ryanair: Baglommen bestemmer igen

Statsministeren tænker mere på sig selv end samfundet, når han flyver med Ryanair, mener SF

Statsministeren undergraver trepartsforhandlingerne med en tur med Ryanair, mener SF's Karsten Hønge. Foto: Linda Johansen.
Statsministeren undergraver trepartsforhandlingerne med en tur med Ryanair, mener SF's Karsten Hønge. Foto: Linda Johansen.
Annonce:
Følg Politik

Da Lars Løkke Rasmussen (V) satte sig i et flysæde hos Ryanair og spændte sikkerhedsselen, så undergravede han forhandlingerne om integration mellem arbejdsmarkedets parter og regeringen.

Det mener SF’s beskæftigelsesordfører, Karsten Hønge, der kalder flyveturen for ’utrolig dårlig stil og fuldstændig mangel på situationsfornemmelse’.

- Han benytter sig fint af arbejdsmarkedets parter i trepartsforhandlingerne, men at rejse med Ryanair er at undergrave trepartsforhandlingerne, fordi han netop nu appellerer til arbejdsmarkedets parter om at løse integrationsproblemet, siger Karsten Hønge til Ekstra Bladet.

- Enten har han ikke forstået en brik af, hvordan det danske samfund er skruet sammen, eller også styrer den fornærede Venstresjæl.

Provokerer fagbevægelsen: Løkke fløj sydpå med Ryanair

Annonce:

SF’eren hælder til det sidste, og Hønge ser Ryanair-turen i forlængelse af Lars Løkkes tidligere sager om tøj på Venstres regning og ture på første klasse for klimakroner i GGGI.

- Det er igen hans baglomme, der taler.

- Løkke skulle tage at tænke med hovedet i stedet for sin tegnebog. Det er småpenge, som han sparer, i forhold til hvad det koster samfundsøkonomien, siger SF’eren.

- Men LO opfordrer jo ikke til boykot af Ryanair. Er det ikke fair nok, at Løkke rejser med Ryanair, ligesom Liberal Alliance støtter Uber (kontroversiel samkørselsordning, red.)?

- Liberal Alliance gør det på grund af ideologi, og de siger tydeligt, at fagbevægelsen rager dem en høstblomst. Men Lars Løkke baserer sin egen succes på, at vi har er stærkt arbejdsmarked og kan løse integrationen, siger Karsten Hønge.

Statsministeriet oplyser til Ekstra Bladet, at Lars Løkke ikke har nogen kommentarer til turen med Ryanair.

Ryanair opgiver retssag mod SAS og 3F

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: