Skaarup og Pape: Sharia-bande skal udvises af Danmark

Hvis uromagerne fra Nørrebro ikke er danske statsborgere, så skal de udvises fra Danmark, det mener flere politikere på Christiansborg

Peter Skaarup (DF) og Søren Pape Poulsen (C) mener, at indvandrer drengene, der hærger flere værtshuse på Nørrebro, skal sendes ud ad Danmark, hvis de ikke har dansk statsborgerskab. (foto: MEYER KENNETH / DAVALI PHILLIP)
Peter Skaarup (DF) og Søren Pape Poulsen (C) mener, at indvandrer drengene, der hærger flere værtshuse på Nørrebro, skal sendes ud ad Danmark, hvis de ikke har dansk statsborgerskab. (foto: MEYER KENNETH / DAVALI PHILLIP)

Hvis det står til Peter Skaarup (DF) og Søren Pape Poulsen (C) så skal drengene fra indvandrerbanden, der hærger på Nørrebro, udvises fra Danmark, hvis ikke de er danske statsborgere.

Udmeldingen kommer efter, at de omtalte drenge har udsat flere værtshusejere for pengeafpresning, vold og trusler. Samtidig har de råbt, at Nørrebro er underlagt Sharialov, og at det derfor ikke er tilladt at indtage alkohol.

Krimi Værtshuse udsat for hærværk og afpresning: De råber, at 'Nørrebro hører under sharia'

DF: De skal udvises, hvis de ikke er danske statsborgere
Dansk Folkepartis Peter Skaarup kræver, at drengene bliver udvist fra Danmark, hvis de ikke er danske statsborgere, det skriver han i på sin Facebookprofil.

- Politiet skal have ressourcer til at gribe ind straks, og jeg retter nu henvendelse til justitsminister Søren Pind og beder om en forklaring, herunder hvad han vil gøre fremadrettet for at stoppe dette vanvid. Det skal være slut med blødsødenheden over for disse ekstremister - og de skal udvises, hvis de ikke er danske statsborgere!

Søren Pind forsikre, at politiet vil fange de unge uromagere på Nørrebro og sætte dem i fængsel. (foto: BORBERG THOMAS) Dansk politik Søren Pind til sharia-bande: Tremmerne venter

Ifølge Peter Skaarup er drengenes adfærd helt uacceptabel.

- Indvandrerbander bruger mafiametoder i forsøget på at omdanne Nørrebro til sharia-zone. Det er komplet uacceptabelt, og jeg føler virkelig med de berørte personer, sk river han på facebook.

Pape: Vi skal overveje om de skal bo her
De konservatives formand Søren Pape Poulsen er også klar til at kigge på om drengene skal kunne sendes ud af Danmark:

- Hvis nogle af de her drenge ikke er danske statsborgere, så må man overveje om de overhovedet skal have lov til at bo her, siger han til Ekstra Bladet.

(Foto: Jens Dresling) Samfund Politi efter værtshus-chikane: Sharia-råb er ikke altid religiøse

Men en udvisning af drengene fra Nørrebro er ikke nok mener Søren Pape Poulsen.

- Vi skal have sat mobile politistationer ind i ghettoområderne, og vi skal have taget fat på den ungdomsdomstol, som de blå partier blev enige om inden valget. Der skal være en konsekvens første gang de begår noget kriminelt, siger han.

Søren Pape besøgte et af de ramte værtshuse onsdag formiddag.

344 kommentarer
Vis kommentarer