Skider på kommunen: Nu hænger bryst-kunstner ulovlige valgplakater op

Kunstneren Artpusher hang fredag aften en række frække plakater op af topløse kvinder - selv om København Kommune har meldt ud, at de vil tage dem ned

Her hænger Søren Vilhelm de ulovlige plakater op på Børsbroen (reportage: Sarah Skrivergaard / Ida Charlotte Jansen)

- Jeg har 200 plakater i bilen.

Dansk politik Skider på kommunen: Nu hænger bryst-kunstner ulovlige valgplakater op

Sådan lyder det, da Ekstra Bladet møder kunstneren Artpusher med det borgerlige navn Søren Vilhelm på Børsbroen fredag aften.

Samfund Brystkunstner i valgplakat-kamp mod kommunen: Giver ikke op

Her er han i færd med at hænge ulovlige valgplakater op med fem forskellige motiver af topløse damer. Et stunt, som han risikerer at betale Københavns Kommune op til 100.000 kroner for, da man enten skal have en særtilladelse eller være opstillet til Folketinget.

Og det er hans fiktive parti, som plakaterne repræsenterer, ikke.

- Hvis jeg bliver dømt for at hænge ulovlige valgplakater op, så har vi jo et problem. For hvis kommunen vælger at fjerne mine og ikke vælger at fjerne de ulovligt opsatte politiker-plakater, så bliver vi forskelsbehandlet. Og det er faktisk ulovligt, siger han.

Se her hvordan Artpusher trodser loven og hænger en masse valgplakater op på Børsbroen i København.

Opdatering: Lørdag klokken 02.11 modtog Ekstra Bladet en SMS om, at plakaterne var blevet taget ned af forbipasserende. Ifølge Artpusher var der tale om fans, der ville have plakaterne med hjem. Kunstneren havde ellers hængt dem op i håb om, at de først ville blive fjernet mandag af kommunen.

30 kommentarer
Vis kommentarer