Skipper rystet over voldtægtssag i Enhedslisten København

Pernille Skipper er rystet over den voldtægtssag, der har ramt Enhedslisten København

Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Enhedslistens folketingsmedlem Pernille Skipper er rystet over den voldtægtssag, der har ramt Enhedslisten København.

Det oplyser Pernille Skipper i en kommentar til sagen på sin Facebook-profil.

Tidligere torsdag kom det frem, at et bestyrelsesmedlem i Enhedslisten København er involveret i en voldtægtssag og derfor er fratrådt sine poster i partiet.

Se også: Enhedslisten København ramt af voldtægtssag

'Jeg blev i går orienteret om, at et medlem af vores lokalafdelingsbestyrelse i København har meldt sig selv i en voldtægtssag og har fratrådt alle sine poster i partiet af den grund,' skriver hun på Facebook og tilføjer:

'Af hensyn til offeret og hele efterforskningen vil jeg selvfølgelig ikke udtale mig mere, men jeg vil dog sige, at det gør mig rigtig ked af det, og jeg er faktisk temmelig rystet. Voldtægter har store konsekvenser for dem, der bliver ramt, og er en forfærdelig og krænkende forbrydelse. Jeg tænker rigtig meget på, hvordan offeret har det nu.'

Der er nedlagt navneforbud i sagen.

Enhedslisten København oplyser i en pressemeddelelse via bestyrelsesmedlem Maria José Nielsen, at lokalafdelingen ikke har yderligere kommentarer til sagen.

Enhedslisten Københavns bestyrelse består af ét medlem fra hver af de 15 københavnske lokalafdelinger. Desuden er der fem bestyrelsesmedlemmer og en kasserer, der vælges på den årlige generalforsamling.