Annonce:
Annonce:

Skuffet Støjberg havde forventet mere had

Det var en enestående mulighed, da en af regeringens mest forhadte ministre stillede op i en offentlig gabestok i direkte radio. Problemet var bare, at danskerne ikke rigtig bed på muligheden for at give en ordentlig sviner i æteren

Inger Støjberg frygter ikke danskerne og stiller gerne op, så de kan komme med deres ærlige mening. Foto: Jens Dresling
Inger Støjberg frygter ikke danskerne og stiller gerne op, så de kan komme med deres ærlige mening. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Politik

'Svin din minister' - kunne det have heddet, da udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg gæstede morgenfladen på Radio 24/7.

Intentionen med ministerens optræden i radioen var, at danskerne kunne ringe eller skrive ind, og så give hende en verbal overhaling af en anden verden. Derfor takkede Inger Støjberg ja, da 24/7 tilbød en sendeflade til en offentlig gabestok.

Selvom ministeren oplyste befolkningen om muligheden for at give hende en offentlig, lovlig ydmygelse, så skete det bare ikke rigtig i æteren.

- Jeg skrev om min deltagelse i går på min egen Facebook, at danskerne kunne ringe ind i dag og komme ud med al deres galde. Jeg må sige, at de der tastaturkrigere, som sidder derude, de ringer jo ikke ind, når det kommer til stykket, siger Inger Støjberg til Ekstra Bladet lige efter hendes tur i radioen.

Annonce:

- De har da sendt sms’er ind, og nogle af skribenterne har værterne ringet op. Dem der havde skrevet de mest hårde ting, de ønskede ikke at komme i radioen i sidste ende, siger ministeren.

Langt mellem had
Lyttede man til programmet, ville man have hørt, at der var lidt langt mellem de hadske opkald, da folk langt hellere ville rose Inger Støjberg for hendes arbejde som minister. Derfor var det også en lidt skuffet minister, der forlod radiokanalen efter en halv times show.

- Jeg ville faktisk virkelig gerne have talt med nogle af de her mennesker. Der er eksempelvis den her mand, som i flere år på ugentlig basis sviner mig til. Sådan en mand kunne man godt ønske sig ringede ind og fik det hele ud, siger Inger Støjberg.

Udlændinge- og integrationsministeren vil ikke afvise, at hun er klar til at stille op og modtage folket verbale lussinger en anden gang, hvis hun får muligheden.

Hun håber så bare på, at hendes værste kritikere vil komme ud af busken og få deres vrede ud, når de får muligheden for at sige det uden konsekvenser til en minister. Men Inger Støjberg vil gøre eventuelle modstandere opmærksom på, at hun vil forholde sig til deres kritik.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: