Socialdemokratisk kovending: Løkke ikke velkommen 1. maj

Det var meningen, at Lars Løkke Rasmussen skulle tale til 1. maj. Men nu har den socialdemokratiske organisation Frit Forum aflyst Venstres formand

Løkke på talerstolen. Et syn som tilskuerne i Fælledparken måske havde set frem til, men nu har Frit Forum aflyst Venstres formand (Foto: Ernst van Norde)
Løkke på talerstolen. Et syn som tilskuerne i Fælledparken måske havde set frem til, men nu har Frit Forum aflyst Venstres formand (Foto: Ernst van Norde)

Lars Løkke har fået en lang rød næse d. 1 maj.

Den socialdemokratiske organisation havde booket Venstres formand til at stå for den årlige revse-tale, der anses som et humoristisk indslag under den internationale kampdag.

Men nu er Løkke alligevel ikke velkommen.

Det oplyser Frit Forum på Facebook.

- Det er desværre vores vurdering, at det store medieopbud, som har meldt deres ankomst, medfører at arrangementet ikke kan gennemføres i den ånd, som det er tiltænkt.

- Vi har derfor valgt at ændre i programmet og lade punktet med Lars Løkke Rasmussen udgå, skriver de på Facebook.

Se også: Vælgerne: Helle sparker mindre nedad end Løkke

Se også: Tosset ordkamp: Lars og Helle til valg med ens slogan

Årsagen til aflysningen er ifølge organisationen det nært forestående Folketingsvalg.

- I slipstrømmen på, at Venstres formand Lars Løkke Rasmussen takkede ja til at give årets tale er vi blevet opmærksomme på, at en lang række medier har tænkt sig at dække begivenheden og kæde det sammen med det nært forestående folketingsvalg, uddyber Frit Forum.

Tidligere har blandt andre Løkkes partifælde Claus Hjorth Frederiksen og Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll været brugt som taler på mødet.

Frit Forum oplyser, at de ikke ønsker at udtale sig yderligere til pressen.

Se også: Løkkes bilagssager belaster mere end kritik af løftebrud

To ture mennesker uden gnist af humor. Sådan beskriver Engell Løkke og Thorning under 'Statsministerens Spørgetime' i sidste uge. Her ses de to ved Folketingets åbning sidste år. (Foto: Niels Hougaard/Polfoto) Politik Engell: Så lidt respekt har Thorning og Løkke for hinanden

353 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere