Støjberg besøger smadret bageri: - I gemmer jer kujonagtigt bag elefanthuer

Et raseret bageri i Københavns Nordvestkvarter får tirsdag besøg og støtte fra integrationsministeren

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) besøger tirsdag det bageri i Tingbjerg i Brønshøj, som blev udsat for hærværk for nylig.

Med sig har hun en direkte besked til de maskerede personer, som smadrede bageriet. De er uønskede i Danmark ifølge ministeren:

- Hvor ville jeg dog ønske, at I havde mod og mandshjerte til at komme forbi, så jeg kunne sige det direkte til jer, men I gemmer jer jo kujonagtigt bag elefanthuer og hættetrøjer.

Ministeren aflægger bageriet Kaj besøg klokken 14, skriver hun på Facebook.

Pape efter brutalt hærværk: 'Maskerede kujoner'

K-profil har indsamlet 15.000 til hærværksramt bageri

- Det påkalder respekt, når bageren i Tingbjerg, Ali Parnian, og andre flittige erhvervsdrivende nægter at betale beskyttelsespenge til en flok afstumpede kriminelle, skriver hun.

Hun mener, at både blå og røde regeringer har svigtet ved ikke at tage "fat ved nældens rod", når det gælder opgøret med parallelsamfund i Danmark.

Det smadrede bageri. Foto: Anthon Unger
Det smadrede bageri. Foto: Anthon Unger
 

- Ali Parnians far sagde så rigtigt i TV2-nyhederne i aftes, at det (er, red.) netop den slags kultur og forbrydelser, som han og andre kæmpede mod i hjemlandene, og at det derfor selvsagt ikke skal forekomme i Danmark, skriver hun.

Københavns Politi har sikret sig flere spor i sagen. Bageren i Tingbjerg har i den seneste tid været udsat for flere episoder af chikane og hærværk.

Men der er fortsat ikke anholdt nogen mistænkte gerningsmænd.