Støjberg deler kage-billede: Nu raser debatten

Inger Støjbergs Facebook-profil er ved at koge over, efter hun har delt et billede af en kage.

En glad Støjberg har fået nettet til at rase (Foto: Facebook)
En glad Støjberg har fået nettet til at rase (Foto: Facebook)

- I dag fik jeg vedtaget stramning nummer 50 på udlændingeområdet. Det skal fejres!

Sådan ser et Facebook-opslag ud på Inger Støjbergs væg, og det har fået nettet til at koge. Opslaget fået mere end 3000 kommentarer, mens mere en 14000 mennesker har reageret på det. I beskeden har ministeren samtidig linket til ministeriets hjemmeside, hvor det er muligt at se de 50 stramninger.

Så fik Danmark endelig udvist Arnes datter: Hun er jo ikke kriminel

Men på flere sociale medier er folk forargede over, at Inger Støjberg fejrer stramninger på udlændinge-området med lagkage. Blandt andet her på Twitter, hvor adskillige brugere kalder opdateringen for usmagelig.

Også på Facebook raser debatten, hvor adskillige brugere har kaldt opslaget for klamt og smagløst.

- Der er altså et eller andet helt galt, når det er god reklame i sig selv at gøre livet sværere for flygtninge og indvandrere. Helt i sig selv. Uden forklaring eller argumentation.

- Det er åbenbart kommet så vidt at man bager (bestiller) en kage og skriver 50 på den i stedet for at forklare hvad indholdet i lovgivningen er. Ikke at det nødvendigvis ville gøre situationen bedre, men det ville virke lidt mere som et reelt demokrati, hvor vi diskuterer indhold i stedet for at hype os som strammere ud i det blå, skriver Jakob i en kommentar, der har fået mere end 1700 likes.

Adskillige brugere tager også ministeren i forsvar og mener, at hun skal fortsætter sin linje over for udlændinge.

Ekstra Bladet arbejder på en kommentar om kage-billedet fra ministeren. Inger Støjbergs spindoktor, Mark Thorsen, har også delt billede på sin Twitter-profil, og her skriver han følgende:

Hvad synes du om Støjbergs fejring?

Inger Støjberg gør comeback som dansktop-forfatter

Støjberg: Grænsekontrollen holder de rette ude af Danmark