Støjberg tæsket på fastelavnstønde: Her er hendes reaktion

Inger Støjberg troede, at hun var offer for billedmanipulation, da hun så et billede af sig selv på en fastelavnstønde

(Foto: Philip Davali)
(Foto: Philip Davali)

Danmarks Integrationsminister må finde sig i meget.

Inger Støjberg er blevet sammenlignet med en nazist, portrætteret som en skinke og blevet tegnet et billede, hvor hun hænger pynt op på et juletræ med døde mennesker hængende fra grenene.

Og nu er den gal igen.

Den private københavnske friskole 'Ørestad Friskole' afholdt fredag deres årlige fastelavnstønde, men denne gang stod den på 'Inger af tønden' i stedet for 'katten af tønden'

Det har nu fået Venstre-politikeren til at reagere.

- Først tænkte jeg, at det måtte være en billedmanipulation, men jeg kan konstatere, at det er at det ikke. Jeg har oplevet mange ting i min tid i politik - og jeg kan sagtens holde til det. Jeg kan garantere, at jeg ikke vælter når det blæser.

Skoleleder om Støjberg på Fastelavnstønde: Ærgerligt for alle

- Det er godt, at vi har forskellige holdninger til politik, men jeg håber også, at vi kan være enige om at debattere tingene sagligt og ordentligt med hinanden, og at vores børn ikke skal vokse op i den tro, at det er i orden at sætte et billede af en anden på en fastelavnstønde og tæske løs på den, skriver Inger Støjberg på Facebook.

Til sidst inviterer Støjberg skolelederen på te.

Skoleleder beklager
Ekstra Bladet har været i kontakt med skolelederen på Ørestaden Friskole, der beklager episoden.

- Jeg kan bekræfte, at et billedet af Inger Støjberg har været på en fastelavnstønde på skolens område. Det beklager jeg meget, og det er ikke et udtryk for skolens politiske holdning, lyder det fra Anne Godt-Hansen, der er skoleleder på Ørestad Friskole i København.

- Det er ikke i nærheden af at være pædagogisk korrekt. Vi går så meget op i, at børn ikke må mobbe hinanden. Man sætter ikke en fremtræden person på en tønde og så slår personen med et bat. Hvis jeg havde børn på den skole, ville jeg være vred, fortæller Helle Lillelund til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det er sgu svært at fortælle børn, at man ikke skal mobbe andre, når de kommer hjem og fortæller, at de lige har slået på hende damen, der tit er i fjernsynet.

Skolelederen tilslutter sig den holdning.

- Det er noget, vi tager meget alvorligt, og jeg har skrevet til mit personale, at vi skal drøfte skolens værdier efter vinterferien.

Inger Støjberg bliver også bakket om af sine parti-fæller.