Annonce:
Annonce:

Stor overraskelse: Peter Christensen ny forsvarsminister

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har udpeget Peter Christensen som ny forsvarsminister

Annonce:
Følg Politik

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har i dag overrasket de fleste på Christiansborg og omegn og har udpeget Peter Christensen som ny forsvarsminister. Det sker efter Carl Holsts afgang fra posten i går. Det skriver Lars Løkke Rasmussen selv på Facebook.

Peter Christensen kom ikke i Folketinget ved valget i juni, men blev siden nævnt som et mulig outsider til en ministerpost ved regeringsudnævnelsen. Det skete imidlertid ikke, og Peter Christensen annoncerede siden, at han helt havde trukket sig fra politik.

Ny forsvarsminister: Jeg havde ikke forventet det

- Jeg forlader ikke politik med en drøm om at vende tilbage. Det kan jeg slet ikke se for mig, sagde Peter Christensen i sommer til Jydske-Vestkysten.

Men intet varer som bekendt evigt i politik.

Løkke-støtte kvitter politik efter valgnederlag

Engell: Venstre-stjerneskud kan afløse Holst

 

Exit Carl

Annonce:

Løkke præsenterer Peter Christensen som ny forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde for Hans Kongelige Højhed Prins Joachim på Amalienborg onsdag formiddag kl. 11.00.

Herefter vil der være afskedsaudiens for Carl Holst kl. 11.30.

Hermetisk lukket
Lars Løkke Rasmussen havde igen held til at holde helt tæt med ministerudskiftningen op til præsentationen af den nye minister på Amalienborg. Selv i en pressemeddelelse om dagens afskedsaudiens af Carl Holst og udnævnelse af den nye minister blev navnet ikke nævnt.

Danmarks Radio nåede sågar at melde en forkert minister ud kort tid inden præsentationen, da de erfarede, at Jacob Jensen blev ny forsvarsminister.

Gjorde grin

De åbenlyse favoritter til jobbet på daværende tidspunkt - Jacob Ellemann, Jacob Jensen og Søren Gade - gjorde endda grin med den ekstraordinære situation og kommentatorernes mangel på 'erfaringer' fra regeringskilder, da de lagde billeder på Facebook, hvor de (i arbejdstiden) havde valgt at tage sig et spil Bezzerwizzer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: