Svensk lokalpolitiker: Kan ingen stille sig på Øresundsbroen med maskingevær

Kvindelig lokalpolitiker fra Skåne efterlyste grænsevagter med maskingevær i den aktuelle flygtningekrise

Flygtninge på motorvejen ved Rødby. Mange vil videre til Sverige. (Foto: Per Rasmussen.)
Flygtninge på motorvejen ved Rødby. Mange vil videre til Sverige. (Foto: Per Rasmussen.)

En svensk lokalpolitiker fra kommunalrådet i Åstorp, Skåne, har efterlyst håndfast handling i Sveriges modtagelse af de mange flygtninge, der lige nu forsøger at nå frem til landet gennem Danmark.

Gunilla Schmidt, der til dagligt er kommunalrådspolitiker i Åstorp for Sverigedemokraterne, opdaterede således i aftes sin Facebook-profil med en klar opfordring til potentielle grænsevagter.

Det skriver Kvällsposten.

'Kan ingen stille sig på Øresundsbroen med et maskingevær!' skrev Gunilla Schmidt blandt andet.

Tilbageholdte tog i Rødbyhavn. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 9. sep. 2015 - kl. 13:26 Tredje tog med flygtninge på vej til Rødby

Her løber flygtningene fra politiet. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 9. sep. 2015 - kl. 11:42 20 flygtninge løber fra tog - biler samler dem op

Flygtninge og migranter i Sønderjylland går på motorvejen. Her et billede af en lignende situation ved Rødby. Foto: Per Rasmussen. Samfund - 9. sep. 2015 - kl. 11:17 Jysk motorvej lukket: Flygtninge har forladt skole

Den voldsomme opdatering var et indlæg i den aktuelle debat om de mange flygtninge, der øjeblikkeligt ankommer ved de danske grænseovergange og forsøger at komme videre til Sverige.

Kvällsposten har efterfølgende konfronteret lokalpolitikeren med sin opdatering.

Politikeren forklarer over for Malmø-avisen, at hun har slettet opdateirngen og skyder skylden på en 'tilfældig sindsforvirring'.

- Jeg beder så meget om forladelse for, hvad jeg har gjort, og jeg tager det tilbage. Det var en tilfældig sindsforvirring, siger hun til avisen.

- Jeg var i dårligt humør, sur og besværlig. Jeg plejer aldrig at udtrykke mig på den måde.

100 kommentarer
Vis kommentarer