Svimlende tæt på

Rasmus Paludans Stram Kurs mangler kun 890 underskrifter for at være opstillingsberettiget til Folketinget

Rasmus Paludan og Stram Kurs er næsten opstillingsparate.

Den racismedømte partileder Rasmus Paludans parti Stram Kurs er svimlende tæt på at være opstillingsberettiget til Folketinget.

Faktisk mangler partiet under 1000 underskrifter for at nå i mål.

Økonomi- og Indenrigsministeriet oplyser således til Ekstra Bladet, at partiet nu har 19.219 vælgererklæringer.

Dermed mangler partiet kun 890 underskrifter for at nå de magiske 20.109 godkendte vælgererklæringer, som skal være hjemme senest 15 dage før valget.

Tilsyneladende er det noget, som den tidligere minister og Venstre-profil Søren Pind tager alvorligt. Som han formulerer det på twitter:

'Sæt spærregrænsen op til 4 procent. Et land skal også ledes. Det her tosseri er jo... tosseri.'

Hvis Stram Kurs kommer på stemmesedlerne er det tredje parti på højrefløjen, der skal kæmpe om stemmerne. Tidligere har Rasmus Paludan været medlem af Nye Borgerlige, som han forlod, efter han angiveligt blev uenig med partiledelsen. Selv har Rasmus Paludan formuleret det således over for Ekstra Bladet:

– Jeg opdagede, at Nye Borgerlige slet ikke havde den indstilling, som jeg havde. De lancerede sig som hårdere end DF, men det var de slet ikke.

Rasmus Paludan har stiftet det nye parti Stram Kurs, som skal udfordre Dansk Folkeparti. Foto: Anthon Unger. Samfund - 16. jul. 2017 - kl. 19:54 Stifter af nyt parti: I disse lande har de lavere IQ

Gasværkvejens Skole er oprørt over, at Rasmus Paludan har deltaget i politisk debat med folkeskoleeleverne, mens det er blevet filmet. Arkivfoto: Anthon Unger Samfund - 13. sep. 2018 - kl. 07:17 Partileder filmede og debatterede med folkeskoleelever: Nu beklager skole

Rasmus Paludan provokerer med sit budskab i bebyggelse i Frederikssund Foto: Mogens Flindt Samfund - 13. sep. 2018 - kl. 08:43 Eksperter: Derfor må partileder filme folkeskoleelever

2213 kommentarer
Vis kommentarer