Thorning på druk med Stoltenberg: Hvad der sker i Oslo, bliver i Oslo

Helle Thorning-Schmidt havde en fuld og festlig aften med Jens Stoltenberg, Mona Sahlin og Liza Marklund

Helle Thorning-Schmidt fortæller om en festlig tur i byen. (Polfoto)
Helle Thorning-Schmidt fortæller om en festlig tur i byen. (Polfoto)

Selvom man er formand for Socialdemokraterne, kan man sagtens vælte sig i gin & tonics og skeje ud i det norske natteliv.

Tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt fortæller i programmet 'Cecilies bogshow' på TV2 om en fuld og festlig aften for syv år siden, hvor daværende statsminister, Jens Stoltenbergs, nye lejlighed i Oslo blev indviet med 'alt for mange gin & tonics'.

De øvrige gæster var daværende formand for Socialdemokraterne i Sverige, Mona Sahlin, og den svenske krimiforfatter Liza Marklund.

- Vi løb rundt med vores gin & tonics og skulle prøve alle sofagrupper i lejligheden. Vi drak alt for meget, bliver jeg nødt til at sige, og til sidst endte vi også med at gå i byen ude i Oslo, fortæller Helle Thorning-Schmidt.

Se også: Thorning udpeget til international kommission

Da Helle Thorning-Schmidt dengang ikke var statsminister, men blot formand for Socialdemokraterne, så hun ingen hindringer for at flytte festen ud i Oslos natteliv. Jens Stoltenberg, der var statsminister i Norge, så anderledes på det og måtte slukøret blive hjemme.

At det er en del dyrere at gå i byen i Norge end i Danmark, var heller ikke noget, der bekymrede Thorning.

- På det stadie havde vi fået så mange gin & tonics oppe hos Jens, så vi var ligeglade. Vi havde simpelthen en fest.

Se også: Helle Thorning får lang vej til toppost i FN

Hvad der skete efter festen rykkede ud i byen, melder historien ikke noget om. Og til spørgsmålet om, hvem af de tre kvinder, der blev mest fuld, får vi heller ikke noget svar.

- Hvad der sker i Oslo, det bliver i Oslo, lyder det fra Thorning.

109 kommentarer
Vis kommentarer