Thulesen-Dahl til Frederiksen: Kaffe og udlændingestramninger?

DF-formand inviterer S-formand til 'kander med kaffe' og en snak om udlændingestramninger. S har takket ja til invitationen

Mette Frederiksen og Kristian Thulesen-Dahl i Cirkusbygningen i maj 2017. Foto: Jonas Olufson
Mette Frederiksen og Kristian Thulesen-Dahl i Cirkusbygningen i maj 2017. Foto: Jonas Olufson

Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen er på vinterferie, men ifølge udlændingeordfører, Mattias Tefaye, er socialdemokraterne klar til et møde med Kristian Thulsen-Dahl om udlændingestramninger, der har sendt en invitation til S-formanden.

Det skriver DR Nyheder

Kristian Thulsen-Dahl inviterer i brevet til Mette Frederiksen den socialdemokratiets ledelse til 'kander med kaffe', for at tale om udlændingestramninger.

Socialdemokratiet præsenterede i sidste uge, deres valgoplæg om udlændingeområdet 'Retfærdig og Realistisk', og flere DF-politikere har udvist begejstring for det stramme udspil. Inklusiv Kristian Thulesen-Dahl.

Mette Frederiksen sagde under pressemødet, da valgoplægget blev præsenteret, at den ikke-vestlige indvandring og den manglende integration i Danmark, er Danmarks største, politiske udfordring.

Kristian Thulesen Dahls brev til Mette Frederiksen.
Kristian Thulesen Dahls brev til Mette Frederiksen.
 

Til det skriver Thulesen-Dahl i sit brev, at han er enig.

'Derfor synes jeg heller ikke, at løsningen på et så afgørende problem kan vente på, at der har været valg til Folketinget. Problemerne er for store, for anmassende og for væsentlige, skriver DF-formanden.

Til DR siger Mattias Tesfaye, at S gerne drikker kaffe med Kristian Thulesen-Dahl.

- Vi er meget opmærksomme på det, vores partifæller i Tyskland forsøger at komme igennem med. Jeg kan sagtens se for mig, at vi kan blive enige med Dansk Folkeparti om familiesammenføringsområdet.

- Det, der bare er afgørende for os, er, at hvis det skal igennem Folketinget, så skal det også have regeringens opbakning. Vi møder gerne op hos Kristian Thulesen Dahl. Så kan Inger Støjberg tage kage med, siger Tesfaye til DR.

364 kommentarer
Vis kommentarer