Annonce:
Annonce:

Thulesen efter møde: Vi fik det bedst opnåelige resultat

Ny møderække om tillægsaftale til landbrugspakken er det bedst opnåelige resultat, siger Thulesen efter møde.

Annonce:
Følg Politik

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, vil ikke endeligt afblæse krisen i blå blok, men siger, at onsdagens møde i Statsministeriet var konstruktivt.

Faktisk opnåede de fire blå partiledere med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) for bordenden det "bedst opnåelige resultat", konkluderer DF-formanden.

- Jeg er meget tilfreds med, at der nu er enighed om, at der kommer en møderække, hvor vi fokuserer på det politiske indhold. Gør vi det, så er jeg sikker på, at vi har mulighed for at finde en løsning, siger Kristian Thulesen Dahl.

På denne møderække skal de blå partier forhandle om at føje elementer til den omdiskuterede landbrugspakke, som har udløst hele krisen.

- Det er en forhandling om en tillægsaftale om landbrugspakken. Vi har vores uenigheder, det skal vi også have. Men vi har også et fælles ønske, siger Kristian Thulesen Dahl.

- Hvis vi satser på det politiske indhold, så tror jeg, at vi kan nå et resultat.

Det er anden gang på under et døgn, blå blok har været til krisemøde i Statsministeriet. Lars Løkke Rasmussen indkaldte partilederne tirsdag aften, efter De Konservative havde udtrykt mistillid til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V).

Mistilliden er ikke forduftet, men nu forhandler de fire partier om tillægsaftalen.

- Jeg er meget tilfreds med, at der kommer en møderække, hvor vi nu fokuserer på det politiske indhold. Der har været en mærkværdig situation det seneste døgn, siger Kristian Thulesen Dahl.

De borgerlige partiledere mødes igen torsdag, efter landbrugspakken som ventet er blevet stemt igennem folketingssalen. Selv om De Konservative har mistet tilliden til miljøministeren, fastholder det seks mandater store støtteparti at stemme for pakken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: