Tidligere hjemløs: Giv os nye tænder!

Valgfart 2015: 56-årige Charlie Jørgensen har levet et hårdt liv. Det har blandt andet kostet ham en del tænder, og derfor har han nu jo et lidt alternativt forslag til politikerne

Valgkampen er i fuld gang, og derfor er Ekstra Bladet taget på Valgfart. Med vores valgbus besøger vi syv byer rundt omkring i Danmark, inden vi ender i København på valgdagen den 18. juni.

Vi giver danskerne mulighed for at komme med deres eget opråb til politikerne, når de besøger vores "skriftestol". Her kan vælgerne udtrykke sin bekymring, fortælle om sine egne oplevelser eller stille sig undrende overfor den politiske dagsorden.

Dansk politik Utilfreds landmand til politikerne: Jeg bliver gjort til syndebuk!

Onsdag stoppede bussen foran Frederiksberg Rådhus, hvor en del mennesker også kiggede forbi. En af dem var 56-årige Charlie Jørgensen.

Han har tidligere været hjemløs, men har nu selv fundet sig et sted at bo. Derfor går hans opsang til politikerne også ud på, at de hjemløse skal have mere hjælp.

Dansk politik Bekymret nordjyde: Om ti år kan man ikke bo her

Helt konkret vil han have, at de tandlægestuderende, når de skal lære at lave gebisser, skal give de brugte til de hjemløse. Charlie har selv kun seks tænder tilbage, og han har ikke råd til selv at få dem lavet.

Hør hele hans forslag i klippet over artiklen!


37-årige Claus Kongstedt Meyer har en del spørgsmål, han gerne vil stille til politikerne.


Bent Rosenberg på 78 håber, at de borgerlige vinder, selvom han i mange år har stemt på Socialdemokraterne.

26 kommentarer
Vis kommentarer