Tør du blive interviewet af Clement - Se politikernes svar

Ekstra Bladet har spurgt tre profiler i dansk politik, om de stadig tør blive interviewet af Clement, efter omstridt interview med Mette Frederiksen (S)

Ekstra Bladet har spurgt tre profiler i dansk politik, om de tør blive interviewet af Clement. Se deres svar her. (Foto: Danmarks Radio)
Ekstra Bladet har spurgt tre profiler i dansk politik, om de tør blive interviewet af Clement. Se deres svar her. (Foto: Danmarks Radio)

DR-vært Clement Kjersgaard er kendt for at skubbe sine gæster helt ud til kanten, og så lidt længere, når han stiller politikere til ansvar for deres holdninger med enslydende spørgsmål og et hav af afbrydelser.

- Er dette her Danmarks Radios nye linje at sætte sig i spidsen for, at orkestrere kampagner mod bestemte politiske partier, når man er kommet uheldigt af sted med et interview, siger Morten Bødskov (S) til Jyllands Posten. (Foto: Polfoto) Politik Socialdemokraterne vil stoppe Clement Kjersgaard

Senest var det Mette Frederiksen, der stod for skud. Hun blev gentagne gange spurgt ind til, om de seneste s-støttede asyl-stramninger er en sympatisk, socialdemokratisk politik, men det endte med at blive en diskussion, om Mette Frederiksen skulle have lov til at svare på spørgsmålet igen.

Ekstra Bladet har nu spurgt tre profiler i dansk politik, om de stadig tør blive interviewet af Clement efter Mette Frederiksen-interviewet.

Dansk politik DR-chef om Mette F-interview: Clement afbrød for meget

Udenrigsminister Kristian Jensen (V):

(Foto: Ernst van Norde)
(Foto: Ernst van Norde)

Er du blevet skræmt af Clement, efter interviewet med Mette Frederiksen?

- Næ, jeg stiller op, når det er muligt.

- Det er hans måde at være på. Den kan man lide eller lade være, siger Kristian Jensen.

Ordfører Ida Auken (RV):

(Foto: Jens Dresling/Polfoto)
(Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Tør du godt stille dig op til interview med Clement?

- Selvfølgelig gør jeg det.

- Som politiker skal man stille sig op og stå til ansvar for det, man står for, siger Ida Auken.

Politisk leder Morten Østergaard (RV):

(Foto: Philip Davali)
(Foto: Philip Davali)

Har du noget imod at blive interviewet af Clement?

- Det er jeg blevet adskillige gange, to gange i 'Vi ses hos Clement', og det gør jeg gerne igen, siger Morten Østergaard.

197 kommentarer
Vis kommentarer