Toppolitikers kæreste vil selv i folketinget

Tidligere valgbabe stiller op for de konservative

Josefine Kofoed og SF-modkandidaten Teis Volstrup viser hud under sidste års EP-valgkamp.
Josefine Kofoed og SF-modkandidaten Teis Volstrup viser hud under sidste års EP-valgkamp.

Josefine Kofoed Christiansen er Det Konservative Folkepartis nye folketingskandidat.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse, og hun skriver selv om opstillingen på sin Facebook-profil:

- Jeg har sagt ja til at stille op til Folketinget, fordi vi i fire år har haft en regering, der ikke har haft modet til at tage hånd om de udfordringer vi står over for. Integrationsområdet sejler, boligejerne er hårdt ramt af den stigende grundskyld, vi føler os utrygge i gaderne og virksomhederne bliver presset af den udeblivende vækst, skriver kvinden, som er vokset op i den konservative højborg Gentofte Kommune i Klampenborg.

Den unge politiker har tidligere gjort sig bemærket i dansk politik, da hun var opstillet til Europaparlamentsvalget som nummer to på den konservative liste. Privat danner hun par med den tidligere skatteminister og Venstre-mand, Peter Christensen. Parret har for nylig fået hunden Sussi.

Josefine Kofoed har en bacheloruddannelse i globale studier og politisk administration fra Roskilde Universitet samt en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet som politisk assistent for De Konservative.

Det er Dragør og Tårnbys vælgerforeninger, der har valgt Josefine Kofoed Christiansen som kredsens nye kandidat. Stemmerne faldt ifølge partiet enstemmigt.

Smed tøjet til EP-valg

Under valgkampen til Europaparlamentet var Josefine Kofoed Christiansen blandt de nominerede til den lækreste stemmeseddel, som nationen! kunne stemme om:

Se også: Valgbabes smider tøjet

Her var den unge kvinde ikke sen til at skifte det normale politikeroutfit ud med badetøj og hoppe i havnen i København.

- Hvis bare det er med til at få én vælger til at huske at stemme på søndag, så er det godt, lød det dengang fra Josefine Kofoed.

Dansk politik - 7. apr. 2015 - kl. 18:35 TV: Nye sexede billeder: Nikitas frække hemmelighed

Josefine Kofoed er ikke ene om at have gjort sig bemærket på blandt andet udseendet hos  de konservative. Også ungdomspolitikeren Nikita Klæstrup har vakt opsigt med sin vovede påklædning.

Se også: Lars Løkke til efterfest på luksushotel

På trods af dukkerten var det kun den konservative spidskandidat Bendt Bendtsen, som fik plads i Europaparlamentsvalget for partiet, og nu er turen altså kommet til Folketinget.

Josefine Kofoed Christiansen skriver videre på Facebook om sit kandidatur:

- Attentatet mod Krudttønden viser, at der er behov for, at vi sætter foden ned og passer på vores Hovedstad bedre end nogensinde før. Dette kan den nuværende regering ikke levere, men det kan det Det Konservative Folkeparti – og det er derfor jeg ikke er et øjeblik i tvivl om, at det er den helt rigtige beslutning at stille op til dette valg. Københavnerne fortjener bedre.

92 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere