TV: Endnu en møgsag for Lars Løkke?

Til Stålet: Er du træt af 'politikersnakken' og dryppende valgflæsk? Vi forstår dig. Derfor skiller vi hver morgen skidt fra kanel og giver dig kun det vigtigste. Se med herunder

Her kan du se dagens udgave af 'Til Stålet', hvor Løkkes nye 'møgsag' bliver debatteret.

Lars Løkke Rasmussen har flere gange under valgkampen revset Helle Thorning-Schmidt for kun at have skaffet 700 fuldtidsjobs til danske statsborgere.

Men onsdag kan Ekstra Bladet fortælle, at Venstre-formanden sidste år selv pralede over for erhvervslivets top på DI’s årsmøde med et nyt tiltag, der skal indføre lempelige regler, så danske arbejdsgivere lettere kan hente billig udenlandsk arbejdskraft.

En ny møgsag for Løkke, der i forvejen kæmper med troværdigheden?

Det er blandt andet på dagsordenen i dagens udgave af Ekstra Bladets valgprogram 'Til Stålet'.

Her giver vært Paula Larrain, opinions-redaktør Mads Kastrup og chefredaktør Poul Madsen dig svar på, hvad der er 'skidt', og hvad der er 'kanel' i de mange løfter og floskler i valgkampen.

Her får politikerne og hele deres spin-hær kamp til stregen, og tingene bliver sagt uden omsvøb, så du er godt klædt på til at gennemskue det politiske spil.

Vigtig i valgkampen lige nu er:

1. Ekstra Bladets historie om, at Lars Løkke vil hente billig arbejdskraft i udlandet netop, som han har anklaget Helle Thorning for kun at skabe jobs til udlændinge.

2. Den borgerlige krise fortsætter. Jyllands-Posten har en måling, der nu giver flertal til Thorning og rød blok. Berlingskes kommentator skriver, at hvis ikke de borgerlige tager sig sammen, er slaget tabt.

Ligegyldigt i valgkampen i dag er, at regeringspartierne kommer med et sundhedsudspil, hvor de garanterer seks milliarder kroner ekstra. Udgifterne til medicin og behandlingsmetoder er så mange, at beløbet ikke rækker.

Se dagens udgave af 'Til Stålet' over artiklen.

262 kommentarer
Vis kommentarer