TV: Løkke deler ud: Sådan kan du bruge dine lommepenge

25 kroner om måneden - eller 0,8 kroner om dagen. Så meget kan det blive til i skattelettelser, hvis Venstres jobreform bliver en realitet efter valget. Der er mange meninger om, hvad 25 kroner kan gøre for din hverdag. Her er nogle af de bedste

Hvis Venstre får jobreformen igennem efter næste valg, kan flere erhvervsgrupper se frem til lidt ekstra om måneden. Meget lidt ekstra. Skattelettelserne vil give flere folk med lønudbetaling nær mindstelønnen 25 kroner mere om måneden.

Men er det helt skidt med 25 kroner som udbytte af skattelettelser om måneden? Kunne vi ikke forsøde tilværelsen lidt mere, hvis vi bare lige havde dét ekstra?

Det er blandt andre butiksassistenter, pædagogmedhjælpere, frisører og andre lavtlønnede, der ikke skal forvente den store pengepose, hvis Venstres jobreform bliver en realitet efter det kommende valg.

Det skriver politiken.dk.

Venstre vil skaffe 600 millioner kroner fra blandt andet kontanthjælpsloftet og dermed lette skatten på arbejde.

Det vil for flere erhvervsgrupper med mindsteløn give en skattelettelse på 25 kroner hver måned.

Det beskedne beløb er blevet til en sand storm på de sociale medier, hvor hashtagget #LommepengefraLøkke har været yderst flittigt brugt hele dagen. Folk har simpelthen tweetet og drømt om, hvad man kunne få ekstra for de penge.

På venstrefløjen har flere politikere da heller ikke lagt skjul på, at de 25 kroner næppe række rtil det helt store.

Socialdemokraternes Trine Bramsen har på Twitter skrevet:

- En is fra øverste række på isskiltet for Løkke storstilede skattelettelse #LommePengeFraLøkke.

Se nogle af tweet'ene her

Vi tog ud for at finde ud af, hvordan du kan gøre din pause fra arbejdet bare den lille smule bedre med 25 kroner ekstra at punge ud med.

Få alle de gode råd i indslaget øverst

191 kommentarer
Vis kommentarer