TV: Se politikernes reaktioner efter partilederrunden

Med kun én dag til valget, mødtes partilederne en sidste gang for at overbevise vælgerne om, at krydset bør sættes hos netop deres parti. Se reaktioner fra politikerne efter partilederrunden

Da statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) udskrev det længe ventede folketingsvalg 27. maj, lå Lars Løkke Rasmussen (V) i en klar førerposition til at sætte sig lunt i statsministerstolen.

Rød blok har i løbet af den intense valgkamp formået at hale godt og grundigt ind på de blå i meningsmålingerne, og der er derfor torsdag lagt op til et nervepirrende folketingsvalg.

Resultatet kan ifølge flere politiske iagttagere være dødsstødet for enten Helle Thorning-Schmidt eller Lars Løkke Rasmussen i dansk top-politik.

De to 'præsident-kandidater' har de sidste tre uger stået tre gange over for hinanden i direkte duel, og onsdag aften mødtes de for sidste gang, før vælgerne torsdag sætter deres afgørende kryds i landets valgbokse.

Klokken 20:50 på TV2 var Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen atter i manegen, hvor de skal stod ansigt til ansigt med resten af lederne for de store, danske partier i den sidste partilederrunde før torsdagens valggyser.

Se reaktioner fra politikerne efter partilederrunden  herover artiklen

[No available link text]Efter partilederrunden fik Lars Løkke sig en shawarma og en snak med Ekstra Bladet

250 kommentarer
Vis kommentarer