TV: Tulle om amatør-kritik: Vi holder bare løfterne

Thulesen Dahl forsvarer sig mod kritik: Man skal vænne sig til, at vi siger det samme før og efter valget

Kristian Thulesen Dahl svarer nu på kritikken om, at Dansk Folkeparti har forhandlet som 'amatører'.

Det er Ekstra Bladets politiske kommentator, Hans Engell, som har rejst kritikken:

'De sidste dage har det virket famlende og usikkert. For hvad vil partiet og dets formand egentlig? Er man så bange for vælgerne, at det bliver et nej til regeringsdeltagelse – eller mener man virkelig, at fordi DF blev det største borgerlige parti, kan man uden videre bosse alle sine mærkesager igennem?' lyder det fra Engell.

Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl. (Foto: Philip Davali) Politik Hans Engell: DF forhandler som rene amatører

På vej ind til eftermiddagens regeringsforhandlinger med Lars Løkke kommenterede Thulesen Dahl kritikken.   

- Det, synes jeg ikke, er rigtigt. Jeg tror, at det, som de lige skal vænne sig til, er, at der her er et parti, som siger det samme efter valget, som vi sagde før valget, lyder det fra Thulesen Dahl, der fortsætter:

- Der ligger lidt i det, som har været ude, at man efter valget skulle ændre karakter, ændre position eller begynde at agere på en ny måde. Så synes jeg, at det er fint, at der er nogen, der lige skal vænne sig til, at der her er et parti, der faktisk forfægter de samme synspunkter efter valget, som vi gjorde før. Det vil jeg hellere have - og så risikere sådan en kritik - end at høre en kritik om, at nu var valget overstået, og Dansk Folkeparti havde fået stemmerne i hus, og så glemte vi alt det, vi havde lovet danskerne, siger DF-formanden.

Her udtaler DF-formanden sig til pressen på Amalienborg tidligere i dag:

69 kommentarer
Vis kommentarer