TV: Valgbussen stoppet i Sønderborg

Valgfart2015: Der skal diskuteres integration og asylansøger, når Ekstra Bladet i dag har taget plads i Sønderborg

Statsminister Helle Thorning Schmidt har for ganske kort tid siden meldt ud, at 30.000 indvandre skal i arbejde i løbet af de næste to år.

- Vi ønsker selvfølgelig at tage godt imod flygtninge i Danmark, men vi synes, det giver anledning til at spørge, om vi har taget godt nok i mod de flygtninge, der er kommet før... Og svaret er, at 'nej', det har vi ikke, lød det fra Helle Thorning Schmidt.

Sønderborg er en af de byer, der hvert år modtager store grupper af asylansøgere, som bliver indkvarteret på den gamle Sønderborg Kaserne.

Men har Danmark resourcer nok til at tage imod alle de flygtninge? Det skal Ellen Trane Nørby (V) og Dennis Ørsted Petersen (SF) diskutere

klokken 17.00, når Ekstra Bladet sender live-debat fra bussen på Rønhaveplads i Sønderborg.

Så hvis du er i nærheden er Rønhaveplads i Sønderborg, så er du velkommen til at deltage i debatten, lyder det fra Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Poul Madsen.

- Kom til vores bus og give os din mening, så skal vi nok bringe den til politikerne.

Ekstra Bladets bus slår allerede dørene op klokken 14 på torvet, hvor der vil være valgflæsk, fadøl og mulighed for at sende en videohilsen til politikerne på Christiansborg.

Hvis du har et spørgsmål til politikerne om , så skriv en mail til ccl@eb.dk - så sørger vi for at få det besvaret.

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere