Uventet topmøde: Statsministeren møder Strynøs præsident

Statsministeren satte søndag gang i den helt store charmeoffensiv, da hun tog bussen og kørte rundt i landet. I Rudkøbing endte det ganske uventet med noget af et topmøde. Se selv i klippet nedenfor

Med stråhatten på plads og mundtøjet i orden var Kjeld Hansen klar til at fortælle statsministeren, hvad de især manglede på hans hjemegn.

En lokal kalder ham for præsidenten af Strynø. Kjeld Hansen er formand for beboerforeningen på Strynø, som ligger mellem Langeland og Ærø. Han kæmper en kamp for sin egn, og derfor tog han ud for at få en snak med Helle Thorning-Schmidt søndag.

Dansk politik TV: Lille dreng mødte Thorning - og begyndte at græde

Søndag eftermiddag sejlede han til Langeland fra hjemegnen for at møde Helle Thorning-Schmidt bedste topmøde-manér.

Se et noget anderledes topmøde i klippet ovenfor

Statsministeren rejser i dag rundt i landet i håb om at få de sidste stemmer i hus. Socialdemokraterne kalder turen for deres 'Slutspurt' inden valget på torsdag.

De drog afsted søndag formiddag, og første stop var byen, hvor Thorning voksede op, Ishøj, hvor flere var mødt op for blandt andet at få en 'selfie' med Thorning.

Der var dog en af de fremmødte i Ishøj, som ikke var helt så vild med at få taget billede med statsministeren.

Se indslaget her.

Efter Ishøj gik turen sydpå til Nakskov på Lolland, hvor flere vælgere også var mødt op med flag og ønsker om fremtiden. Og der blev på ingen møde lagt skjul på, hvem der skal have nøglerne til statsministeriet efter valget.

Se indslaget fra Nakskov her.

I alt besøger Socialdemokraterne fem byer på Sjælland, Lolland, Langeland og Fyn, inden turen afsluttes mandag eftermiddag i Aalborg efter en række stop i Jylland.

6 kommentarer
Vis kommentarer