Valgbussen er stoppet i Holstebro

Valgfart2015: Nedlægning af arbejdspladser, og for lidt fokus på Udkantsdanmark er noget af det, der skal diskuteres, når Ekstra Bladets valgbus er standset i Holstebro

Lukning af slagterier, flytning af statslige arbejdspladser og manglende vækst er nogle af de udfordringer som Udkantsdanmark står med.

I dag rammer Ekstra Bladets Valgfart Holstebro, hvor Inger Støjberg (V) og Annette Lind (S) skal komme med deres bud på, hvordan man får løst udfordringerne i ydreområderne.

Men du er også velkommen, hvis du er i nærheden af Store Torv i Holstebro, lyder det fra Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Poul Madsen.

- Kom til vores bus og give os din mening, så skal vi nok bringe den til politikerne.

- Vi er folkets avis, og derfor vil vi gerne bringe danskernes dagsorden ind til politikerne. De kan godt glemme, hvad der er vigtigt for almindelige mennesker, siger han.

Ekstra Bladets bus slår dørene op klokken 14 på Store Torv, hvor der vil være valgflæsk, fadøl og mulighed for at sende en video-hilsen til politikkerne på Christiansborg.

Du kan også se med live her på sitet fra klokken 17.00.

Hvis du har et spørgsmål til politikerne om Udkantsdanmark, så skriv en mail til ccl@eb.dk - så sørger vi for at få det besvaret.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.
 

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere