Valgfart: S til DF: Sikke en gang pølsesnak

Socialdemokraten Trine Bramsen kom op i det røde felt i dagens Valgfarts-debat mod DF-politiker

Pølsesnak, pølsesnak, pølsesnak. Få forklaringen i videoen.

Følelserne kom i kog under dagens ghettodebat i Ekstra Bladets Valgfart-bus, der lige nu kører over hele landet. I dag var socialdemokraten Trine Bramsen og Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti om bord for at diskutere ghettoer.  Ekstra Bladet spurgte Alex Ahrendtsen, hvordan Dansk Folkeparti vil løse ghetto-problemerne, hvis de får magt efter næste valg:

Vi vil standse tilstrømningen udefra, og vi vil sørge for at danskerne får arbejdet i stedet for østeuropæerne, der udkonkurrerer dem. Og der bliver vi også nødt til at kigge på vores medlemskab af EU. Hvis de vinder magten, bliver det sværere for dem(dem, der bor i ghettoerne red.), hvis vi vinder, bliver det lettere.

Dansk politik - 17. mar. 2015 - kl. 19:58 Valgfart: Skal vi flytte indvandrerne til Christiansborg?

Men Alex Ahrendtsen havde blot nået at stoppe talestrømmen, inden Trine Bramsen resolut udbrød:

Sikke en gang pølsesnak!

Hun har nemlig en anden plan, lod hun forstå:

Arbejdspladser er det, som skal sikre at Brian og Jim (der bor i Skovparken, der er blandt danske ghettoer red.) de får en indkomst, så de ikke tæller ned og er med til, at det bliver gjort til at være et socialt boligområde. Det er nøglen, sagde Trine Bramsen.

Ekstra Bladet kører i denne uge rundt i hele Danmark og bringer borgernes stemme til politikerne. Mandag var det Nakskov. Tirsdag var det Svendborg. Onsdag går turen til Sønderborg, inden Holstebro og Thisted bliver besøgt henholdsvis torsdag og fredag. Og alle er velkommen, lyder det fra Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Poul Madsen:

- Kom til vores bus og give os din mening, så skal vi nok bringe den til politikerne.

- Vi er folkets avis, og derfor vil vi gerne bringe danskernes dagsorden ind til politikerne. De kan godt glemme, hvad der er vigtigt for almindelige mennesker, siger han.

Ekstra Bladets bus slår hver dag dørene op klokken 14, hvor der vil være valgflæsk, fadøl og mulighed for at sende en video-hilsen til politikkerne på Christiansborg.

Se hele debatten fra Svendborg her.

38 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere