Annonce:
Annonce:

Venstre hænger Thorning ud som løgner

Støjberg advarer: Socialdemokraterne forsøger igen at snyde og bedrage sig til valgsejr

Her fortæller Inger Støjberg, hvorfor de har valgt at hænge det store banner på Hotel Crowne Plaza (foto: Philip Davali)
Annonce:
Følg Politik

Pas på. Helle Thorning-Schmidt forsøger endnu en gang at snyde, bedrage og lyve sig til magten.

Det er folkeoplysnings-budskabet på det 650 kvadratmeter store banner, som Venstre i dag har hængt op på hotel Crowne Plaza i Ørestaden på Amager. Også kendt som det Sorte Tårn, hvor regeringsgrundlaget blev forhandlet i 2011.

Banneret oplister 50 løftebrud – som Thorning-regeringen ifølge Venstre har begået - og prydes af en rød kvinde i profil med en meget lang Pinocchio-næse. Som bekendt bliver Pinocchios næse længere og længere, jo mere han lyver.

- Som I kan se, har Venstre hængt et banner op. Det er en advarsel til danskerne. En advarsel om, at Helle Thorning-Schmidt og Socialdemokraterne formentlig er i gang med det samme, som de gjorde ved sidste valg. Nemlig at snyde sig til magten, siger Venstres politiske ordfører Inger Støjberg.

Annonce:

Helle lovede millionærskat: Nu scorer de rige kassen

- Det er en advarsel til danskerne om, hvad de vil få, hvis de stemmer på Helle Thorning-Schmidt en gang til, forklarer Støjberg.

- På banneret er en rød profil, skal det forestille på Helle Thorning-Schmidt?

- Jeg skal lige se (Støjberg vender sig om, red.). Det forestiller i hvert fald en med en meget lang næse. Jeg ved ikke, om Helle Thorning-Schmidt har en meget lang næse.

- Vil du kalde Helle Thorning-Schmidt for en løgner?

- Man kan i hvert fald sige, at hun har ikke levet op til det, som hun gik til valg på. Hun har faktisk gjort lige nøjagtigt det modsatte.

- Sådan en Pinocchio-næse symboliserer jo typisk en, der lyver. Så jeg spørger lige igen: Vil du kalde Helle Thorning for en løgner?

- Jeg vil sige, at Helle Thorning ikke har gennemført den politik, som hun gik til valg på.

- Men har hun løjet?

Annonce:

- Nogen vil sige, at hun har løjet sig til magten. Nogen vil sige, at hun har snydt sig til magten.

- Hvad vil det sige?

- Bottom line er at vel, at hun har sagt et og gjort noget andet. Det må man vel kalde for i hvert fald snyd. Nogen vil kalde det for bedrag.

Mange vil nok blive overraskede over, at regeringen 'kun' har begået 50 løftebrud. Men det er, hvad Venstre er nået frem til. Foto: Philip Davali
Mange vil nok blive overraskede over, at regeringen 'kun' har begået 50 løftebrud. Men det er, hvad Venstre er nået frem til. Foto: Philip Davali
 

- Har I fået lov til at hænge banneret op af hotellet?

- Jeg kan i hvert fald sige, at vi har ikke hængt det op uden, at der er nogen, der har vidst, at det kom op at hænge. Det er svært at hænge 650 m2 banner op uden, at der er nogen, der opdager det.

- Hvorfor lige her på det Sorte Tårn?

- Det her er jo arnestedet for Helle Thornings løftebrud. Og så skulle det være et højt tårn for at få plads til 50 løftebrud.

- Det var også her Venstres forretningsudvalg første gang diskuterede tøj-sagen og Løkkes underhylere?

- Meget kan man sige om Helle Thorning, men hun var ikke med til forretningsudvalgsmødet.

Løkke før skæbnemøde: Solen skinner...

Annonce:

- Kan du nævne nogle løfter, som Venstre går til valg på?

- Ja, håndværkerfradraget.

- Det var også det eneste, jeg kunne komme på. Er der andre?

- Vi har sagt præcis hvilken retning vi vil. Vi vil skabe et Danmark, hvor det altid kan betale sig at arbejde.

- Men løfter?

- Jo, men jeg har det sådan, at når jeg går til valg, så synes jeg det vigtigste er, at når man siger, hvilken retning man vil i, så ved befolkningen også, at det er den retning man går i, og ikke den fuldstændig modsatte, som Socialdemokraterne gjorde.

- Hvorfor bruger I ikke jeres kampagnekroner på at skrive om jeres retninger på det her store banner, i stedet for at rakke ned på andre partier?

- Jeg synes ikke det her er at rakke ned, jeg synes man må betegne det som folkeoplysning. Det er jo ikke mig, Venstre eller Lars Løkke Rasmussen, der har brudt de her løfter. Det er Helle Thorning-Schmidt.

Annonce:

Regeringen dropper øremærket barsel til fædre

Nyt løftebrud:200.000 boliger får skattechok

Banneret bliver i øvrigt taget ned igen i aften.

Løftebruds-konkurrence

Socialdemokraterne har som svar på Venstres løftebruds-banner udskrevet en konkurrence på Facebook. Her kan man vinde en flyrejse til Mallorca, hvis man gætter med på, hvor mange gange Lars Løkke Rasmussen vil råbe løftebrud under valgkampen.

Socialdemokraternes vittige kampagnefolk hentyder med konkurrencen ikke alene til Lars Løkke Rasmussens partibetalte familieferie på Mallorca med hustru og søn - men også til Venstreformandens rejser på første klasse som GGGI-formand.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Annonce: