Venstres tårnhøje tal til grin på Twitter

Kampagne fra Venstre giver anledning til ikke så lidt morskab

Denne annonce mødte læserne af bl.a. Ekstra Bladet madnag morgen. Klik videre til næste billede og læs den lille tekst, hvori Venstre giver deres forklaring på tallet.  (Foto: Ekstra Bladet)
Denne annonce mødte læserne af bl.a. Ekstra Bladet madnag morgen. Klik videre til næste billede og læs den lille tekst, hvori Venstre giver deres forklaring på tallet. (Foto: Ekstra Bladet)

454.215 kroner om året

Så meget får en familie med tre børn i offentlige midler, hvis begge forældre er over 30 år og på kontanthjælp.

Det understreger Venstre i en annoncekampagne, som bl.a. er at finde på side 3 i dagens Ekstra Bladet. Se billede over artiklen.

Se også: Vild debat: Se hvor meget en familie på kontanthjælp faktisk får

Se også: Venstre: Kontanthjælpen er for høj

Se også: Minister om V-udspil: Alle har gevinst ved at arbejde

Men tallet, som skal bruges til at lancere et slag mod kontanthjælpens niveau, er ved at udvikle sig til en stående joke på de sociale medier.

Eksempelvis er hashtagget 'Det regner Venstre med i kontanthjælpen' blevet ganske populært.

Årsagen er, at Venstre regner en række yderlsser som friplads i daginstitutioner, boligsikring og børnecheck med i regnestykket. Ydelser der også tilfalder danskere i job.

Ekstra Bladet har hele formiddagen forgæves forsøgt at få en kommentar fra Venstre til den udbredte kritik, men det er stadig ikke lykkedes.

En pressemeddelelse fra de tidlige morgentimer giver ingen svar på kritikken. Her lyder det blot:

- I Venstre vil vi gerne have flere ind på arbejdsmarkedet. Derfor vil vi bl.a. også sænke skatten på arbejdsindkomster i bunden for at gøre forskellen mellem kontanthjælp og en reel løn større, siger Inger Støjberg.

 

 

1 af 2 
2 af 2 Denne annonce mødte læserne af bl.a. Ekstra Bladet madnag morgen. Klik videre til næste billede og læs den lille tekst, hvori Venstre giver deres forklaring på tallet. (Foto: Ekstra Bladet)
115 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere