Annonce:
Annonce:

Vermund om Khader-skifte: 'Meget urealistisk'

Det mest oplagte parti til at tage imod Naser Khader takker pænt nej

Pernille Vermund. Foto: Jens Dresling
Pernille Vermund. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Politik

Det bliver ikke Nye Borgerlige, som Naser Khader kan kalde sit fjerde parti (eller femte - an på opgørelsesmetoden).

Det slår partiformand Pernille Vermund så godt som fast i en sms til Ekstra Bladet:

'Det betragter jeg som meget urealistisk,' lyder det fra Vermund på spørgsmålet om, hvorvidt Naser Khader kan indlemme sig hos Nye Borgerliges folketingsgruppe.

Langs Christiansborgs korridorer har snakken de seneste uger løbet, om hvorvidt Nye Borgerlige kunne blive ny politisk havn for Naser Khader, hvis han - som det nu er sket - blev ekskluderet af Det Konservative Folkeparti.

Tidligere i dag bekendtgjorde de konservatives formand, Søren Pape Poulsen, at Naser Khader nu er tidligere medlem.

Annonce:

- Jeg indstillede i går til forretningsudvalget, at Naser Khader skulle ekskluderes af Det Konservative Folkeparti. Det var der enstemmig opbakning til, siger formand Søren Pape Poulsen på de konservatives sommergruppemøde, hvor han også fortæller, at folketingsgruppen er enige i beslutningen.

Hør Joachim B. Olsens reaktion på Khader, der er blevet smidt på porten.

Alvorlige anklager
Nye alvorlige anklager er stødt til de allerede kendte beretninger om seksuelle krænkelser i den advokatundersøgelse, som nu er sendt til de konservative.

'En række kvinder har fremsat beskydninger mod mig. Det har fået mit parti til at meddele mig, at jeg ikke længere kan være medlem,' skriver Naser Khader på Facebook.

'Jeg er rystet over, at bevisbyrden er vendt på hovedet, så jeg skal dokumentere min uskyld omkring hændelser, der påstås at have fundet sted for op til 21 år siden,' skriver Naser Khader.

I alt syv kvinder og 17 vidner indgår i de konservatives rapport om Naser Khader, oplyser K-partiformand Søren Pape. Den seneste sag stammer ifølge Pape fra 2017. De fleste sager stammer fra før Khaders tid hos de konservative.

'Advokatundersøgelsen kommer ikke med nogen konklusioner i hverken den ene eller den anden retning. Ingen har politianmeldt mig for noget, og jeg er overbevist om, at ingen af sagerne holder i retten – det vil tiden vise,' skriver Naser Khader.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: