Annonce:
Annonce:

Vermund retter fejl: Sammen med kæresten igen

Pernille Vermund og Lars Tvede sætter kærlighed på kalenderen efter bruddet for en måned siden

For en måned siden stod Pernille Vermunds store politiske projekt i vejen for, at hun kunne 'sidde og være romantisk'. Det var en fejl, har hun siden indset. Foto: Privat
For en måned siden stod Pernille Vermunds store politiske projekt i vejen for, at hun kunne 'sidde og være romantisk'. Det var en fejl, har hun siden indset. Foto: Privat
Annonce:
Følg Politik

Lederen af Nye Borgerlige (D), Pernille Vermund, og rigmanden Lars Tvede kan ikke holde fingrene fra hinanden.

Det afslørede de i aftes, da de atter lod sig smede sammen på det sociale mødested Facebook, efter at parret for en måned siden gik fra hinanden.

Mange følgere jubler over, at Pernille Vermund og Lars Tvede atter er et par. Screendump
Mange følgere jubler over, at Pernille Vermund og Lars Tvede atter er et par. Screendump
 

Den 42-årige arkitekt og politiker bekræfter over for Ekstra Bladet, at genforeningen er god nok og uddyber, at hun og den 61-årige finansmand, iværksætter og forfatter, som bor i Schweiz, har rettet op på den fejl, som fik dem til at kaste håndklædet i ringen.

Annonce:

- Vi har haft kontakt hele tiden og er meget glade for hinanden, og det var der heller ikke nogen tvivl om, da vi gik fra hinanden. Men det er på alle måder et upraktisk forhold, når man bor i hver sit land og er to travle mennesker med hver sine gøremål. Der fik vi simpelthen prioriteret kærligheden og forholdet for lavt, så det har vi nu besluttet at rette op på.

Pernille Vermund om sin millionær-kæreste: Han er verdens dejligste

Vi vil
- Hvordan gør man det?

- Det er bare at putte det i kalenderen og sige 'vi vil'. Det gør vi jo med alt andet, vi laver. Der prioriterer vi at sætte tid af til det, vi synes er vigtigt. Og på en eller anden måde er kærligheden kommet lidt i baggrunden.

De nu genforenede turtelduer har kendt hinanden siden efteråret 2016, hvor Tvede efter eget udsagn meget hurtigt blev 'fuldstændigt forelsket' i Vermund.

Vermund i kødet på Tulle: Så hård bliver krigen på højrefløjen

Annonce:

'Nu kan man vel ikke forklare forelskelse, men hun er en dejlig pige med en enorm energi og personlighed og er i øvrigt lynende intelligent. Desværre for mig er hun også leder af et politisk parti, som er hendes kald og prioritet, og som hun kæmper for dag og nat. Derudover har hun tre små drenge fulde af energi, ernærer sig som arkitekt, bruger mange timer på sport og bor, for at det ikke skal være løgn, i et andet land end jeg', skrev han i forbindelse med bruddet i en mail til Ekstra Bladet.

'Jeg selv har jeg smaddertravlt, hvor jeg bl.a., siden jeg mødte hende, har skrevet en bog og opbygget en venture fond, som har investeret i 11 virksomheder. Så i praksis var vi næsten aldrig sammen, og vi kunne ikke rigtigt finde en vej ud af det', lød det videre dengang.

Politisk leder og rigmand: Kærligheden holdt ikke

Intet bryllup på vej
Hvor der er vilje og en god portion kærlighed, er der heldigvis også en vej, som ikke umiddelbart fører hverken til at flytte sammen eller op ad kirkegulvet:

- Ha ha ha. Det er der ikke nogen planer om lige nu, siger Vermund, som om langdistanceforholdet siger til Ekstra Bladet:

- Det har vi det sådan set fint nok med. Der er ikke nogen af os, der har et mål om, at vi skal bo sammen, men derfor kan man jo godt være bedre til at sætte tid af i kalenderen til hinanden.

Annonce:

Pernille Vermund har tre sønner, som efter hendes udsagn også er glade for, at Tvede er tilbage i folden.

Pernille Vermund har fået kæreste

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: