Video: Her bliver Britta ført ind i arresten

Den svindelsigtede danske kvinde er netop ankommet til en politistation i Pretoria

Her bliver Britta ført ind i fængslet i Sydafrika (Video: Torbjörn Selander)

Britta Nielsen føres ind i den topsikrede arrest. Foto: Torbjörn Selander Plus Interpol-betjent tog billeder af dansker: Sådan blev Britta fanget

Anholdte Britta Nielsen er for kort tid siden blevet ført ind på politihovedkvarteret i bydelen Brooklyn i den sydafrikanske by Pretoria.

Som Ekstra Bladets video viser, var den svindelmistænkte 64-årige kvinde iført sorte bukser, kondisko og en lyseblå blomstret skjortebluse.

Britta Nielsen forsøgte at dække sig under en jakke - og blev eskorteret ind af en mand i civil.

Hun blev tidligt i morges anholdt i en lejlighed på et luksushotel i Johannesburg, hvor hun også tidligere i dag blev fremstillet i retten.

Britta Nielsen var omgivet af kontanter, da sydafrikansk politi sammen med udsendte fra det danske politi mandag morgen bankede på døren til lejligheden i Johannesburg.

Torsdag skal hun igen fremstilles for en dommer sammen med den medsigtede, navnebeskyttede 38-årige danske mand med henblik på at blive udleveret til Danmark.

Her bliver Britta Nielsen - dækket af en jakke - ført ind på politihovedkvarteret i bydelen Brooklyn i den sydafrikanske by Pretoria. Foto: Torbjörn Selander Politik Her er Brittas flugtrute

90 kommentarer
Vis kommentarer