Vild debat i Herning: Træk nu lige vejret engang Mogens!

Valgfart 2015: Mogens Jensen og Leif Mikkelsen mødtes i dag til en debat om arbejdsmarkedet. På Torvet i Herning gik debatten vildt for sig, og Leif Mikkelsen måtte derfor bede Mogens Jensen om lige at trække vejret engang

Ekstra Bladet er taget på valgfart rundt omkring i Danmark, og fredag var det Herning, der fik besøg af valgbussen. Her stod Mogens Jensen, der er udviklingsminister og fra Socialdemokraterne klar til at debattere mod Liberal Alliances landdistrikter og ø-ordfører, Leif Mikkelsen.

(Foto: Anita Gravsersen) Dansk politik TV: Her er polakkerne velkommen

Emnet var arbejdsmarkedet, og det havde begge kandidater meget delte meninger om. Foran flere publikummer på Torvet, gik debatten hedt for sig, og især da fagforeningerne blev trukket ind i billedet, opstod der uenighed.

Mogens Jensen stod klar til angreb mod Liberal Alliance, og med stor ivrighed stillede han det ene spørgsmål efter det andet til Leif Mikkelsen., som lettere utålmodig ventede på mulighed for at svare.

Dansk politik Træt vælger: Drop nu det mudderkastning

- Træk nu lige vejret engang, Mogens!, lød svaret, da Leif Mikkelsen kom til orde.

Debatten røg vidt omkring, og det var også et meget aktivt publikum, der var mødt op, for at blive klogere på kandidaterne.

Du kan gense episoden med Leif Mikkelsen opfordring i klippet over artiklen!

Dansk politik Se, Helle og Lars: Her sover unge på gaden  

15 kommentarer
Vis kommentarer