Vollsmose-knægte til Løkke: Bruger du mange penge på tøj?

Lars Løkke blev konfronteret med GGGI- og tøjsag, da han var i Odense

Se Løkke besvare spørgsmål fra de unge (Video: Anders Brohus)

Lars Løkke Rasmussen forsøgte at nedtone sagerne om sine dyre flyrejser og køb af tøj på Venstres regning, da han i dag besøgte Odense-bydelen Vollsmose.

Det skete, da en gruppe lokale ungersvende konfronterede Venstre-statsministerkandidaten med sit eksorbitante forbrug af flybiletter for klimaorganisationen GGGI samt tøjkøb på Venstres regning.

- Lars, jeg har hørt, du har brugt mange penge i udlandet. Kan det passe? (...) Jeg har hørt, du har brugt omkring de to millarder, sagde en af de unge til Lars Løkke Rasmussen.

- To millarder? Er du vimmer mand. Det er et sted mellem et par tusind og nogle milliarder, lød det overraskede svar fra Løkke.

Foto: Jakob Jørgensen Dansk politik Ny bilagsbombe under Løkke: Fik tøj og sko for 152.000

Dansk politik FAKTA: Få overblik over Løkkes rejsesag

- Jeg kan sige med sikkerhed, at jeg ikke har brugt nogen penge, jeg ikke måtte. Jeg betaler mit tøj selv. Det var en historie, der aldrig rigtig blev rundet af i pressen, tror jeg, forklarede Venstre-fomanden.

Lars Løkke Rasmussen forklarede også sine first class-billetter med, at reglerne var i orden, da han rejste.

- Det der med at rejse, det var jo regeringen, der havde godkendt de regler, jeg rejste efter, sagde Løkke til de unge Vollsmose-drenge, der dog undrede sig over den kobling:

- Så er det medierne, der lyver jo?

- Neej ... Det vil jeg ikke sidde og sige. Men altså. Sådan er det.

Se Lars Løkkes tur gennem Vollsmose her (Video: Anders Brohus)

1 af 2 
2 af 2 
255 kommentarer
Vis kommentarer