Yahya Hassan i skørt optrin: Nægtede at forlade tv-studie

- Ha' en god aften. Slipset symboliserer iøvrigt en hundesnor. Sådan sluttede løsgængeren sin aparte optræden på regional-tv. Se episoden her

Se det bizarre optrin her. (Video: TV 2/Østjylland)

Den aarhusianske digter og folketingskandidat for Nationalpartiet Yahya Hassan var i aftes en tur i studiet hos TV2 Østjylland.

Men da studievært Søren Ø. Jensen - som den slags gør - meddelte sin gæst, at 'det bliver det sidste ord' tog udsendelsen en uventet drejning.

Yahya Hassan ville nemlig ikke umiddelbart vige pladsen for et indslag om Alternativet.

Derfor gik han ind i billedet igen, hvorfra han til studieværtens store fortrydelse fortsatte med at sprede sit budskab om, at Danmark må tage større ansvar som krigsførende nation og behandle flygtninge mere humant.

- Det her var da den værste form for reklame, startede Yahya Hassan sin svada, som blev fyret af med digterens velkendte brede smil.

- Altså Josephine Fock hun kan da ikke noget, fortsatte han med henvisning til en af Alternativets kandidater.

- Yahya, jeg bliver nødt til at sige tak, fordi du ville være med, nu må jeg bede dig gå, lød det fra Søren Ø. Jensen, men uden det store held.

- Du vil gøre mig til grin på åben skærm. Så kan jeg da lige love dig for, at det kommer lige direkte tilbage i hovedet på dig selv. Ha' en god aften. Slipset symboliserer iøvrigt en hundsnor, sluttede Yahya Hassen inden han efter ét minuts særpræget optræden forlod studiet.

Ekstra Bladet har torsdag morgen uden held forsøgt at få en kommentar fra Yahya Hassan.

På sin Facebook skriver løsgængeren om optrinnet:

'Mig bekendt har man stadig kun det sjov man selv laver.'

Episoden kommer kun kort efter, at Yahya Hassan endnu engang gjorde sig selv kontroversielt bemærket ved at jagte en af sine egne formodede overfaldsmænd med et kamera.

Dansk politik Yahya på rov: Her jagter han selv gerningsmænd

Temperamentet har det generelt med at koge over for den unge politiker - så sent som i marts modtog Yahya Hassan således en dom for vold, og i studiet hos Ekstra Bladet havde han mere end svært ved at affinde sig med studieværtens spørgsmål.

Yahya Hassan mener, at han har været udsat for en brutal anholdelse natten til søndag i Aarhus. (Foto: Ernst van Norde) Krimi Yahya Hassan klager over politiet

Dansk politik Nationalpartiet efter nederlag: Systemet er skandaløst

Dansk politik Forsker: Yahya Hassan kommer næppe i Folketinget

1 af 2 
2 af 2 
246 kommentarer
Vis kommentarer