Annonce:
Annonce:

De har fået nok: Nu er Per Zeidler væltet

De har fået nok i Familie- og Institutionsudvalget i Syddjurs Kommune

Video: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Politik

Ved du noget, så skriv send en mail til 1224@eb.dk eller SMS 1224.

Der er indkaldt til ekstraordinært møde i Familie- og Institutionsudvalget på Hornslet Rådhus.

Det resulterede i, at formanden for Familie- og Institutionsudvalget, Per Zeidler, blev afsat. I stedet er den tidligere næstformand, Jesper Yde Knudsen fra Enhedslisten, blevet ny formand.

- Vi har gjort det, fordi vi ikke har tillid til, at han på betryggende vis kan passe sit arbejde, imens sagen kører, siger den nyvalgte formand til Ekstra Bladet.

- Borgerne har krav på et velfungerende udvalg, og det har de ikke, så længe sagen kører. Den her sag er dråben, der fik bægeret til at flyde over. Det er klart, at det havde været det bedste, hvis han selv havde trukket sig, men det havde krævet, at han havde trukket sig fuldstændig fra byrådet.

Annonce:

Borgmester Claus Wistoft havde tidligere været ude med en skarp kritik af Per Zeidler, men hverken kritikken eller afsættelsen i eftermiddag får direkte indflydelse på det kommende valg.

- Jeg vil på ingen måde blande mig i valget. Det er overlader jeg trygt i borgernes hænder, siger borgmesteren efter udvalgsmødet.
Artiklen fortsætter under billedet).

Per Zeidler går en hård politisktid imøde. Foto: PR-Foto.
Per Zeidler går en hård politisktid imøde. Foto: PR-Foto.

Vil ikke bekræfte sigtelse
Indtil videre har politiet ikke ville bekræfte, om den 54-årige mand fra Syddjurs, de anholdte i går og sigtede for rufferi, er den 54-årige byrådspolitiker fra Rønde på Syddjurs, men det, at risikoen er tilstede, er nok til, at udvalget har fået nok.

Medie: Jysk politiker valgte sexorgie frem for byrådsmøde

- Vi vil gerne være vilde i Syddjurs, men ikke så vilde, og ikke på den måde. Han har kun været til syv ud af 12 møder det seneste år, så det handler om at finde den bedste løsning for borgerne, siger den nyvalgte udvalgsformand Jesper Yde Knudsen.

Annonce:

- Jeg ønsker ikke at fælde en dom over ham på nuværende tidspunkt, men sagen har rystet os alle sammen, og det dur ikke, at man har sådan en sag hængende over hovedet, imens man sidder som formand.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: