Efter massiv kritik: Nu gør hun det igen

Den amerikanske præsidentfrue valgte igen at tage smart fodtøj på, da hun skulle til Texas i forbindelse med orkanen Harvey

I starten af ugen væltede kritikken ned over den amerikanske præsidentfrue, Melania Trump, da hun sammen med sin mand Donald Trump tog til Texas for at vise de mange mennesker, der lider under orkanen Harveys hærgen, sympati og støtte.

Mens Donald Trump, inden de steg på flyet i Washington DC mod Texas, var klædt på til anledningen i regnjakke og robuste støvler, bar hans kone en grøn jakke, sorte stumpebukser og et par klassiske sorte stiletter, og netop det 'mere moderigtige end praktiske valg' fik folk til tasterne på Twitter.

'(Melania vakler ind i ly i sine 15 centimeter hæle) "Jeg er her for at hjælpe. Jeg har parfume og chokolade med til jer"'.

Det amerikanske modemagasin Vouge kritiserede også Melanias sko. Det samme gjorde modeskribenten på en af de største aviser i USA Washington Post, som har skrevet en lang artikel om tirsdagens 'stilet-gate'.

- Hæle er ikke praktiske. Men Trump er ikke en kvinde, der behøver at være praktisk, skriver modeskribenten Robin Givhan.

Men på trods af den massive kritik, så valgte Melania endnu en gang at iføre sig et par stiletter, da hun lørdag fløj til den orkanhærgede stat.

Denne gang iført slangeskind-stiletter, en sandfarvet kjole og et par store solbriller. Husbonden Donald Trump var derimod iført lidt mere praktisk tøj og en paraply, som han venligt holdt over sin hustru.

Dog havde Melania valgt at skifte outfit, da hun landede lørdag aften dansk tid i Houston. Her var præsidentfruen iført et lidt mere 'praktisk' outfit bestående af bukser, skjorte, kasket og et par converse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Melania skiftede tøj undervejs. Foto: AP
Melania skiftede tøj undervejs. Foto: AP
 

Begejstring på Twitter
Men selvom fru Trump i tirsdags blev kritiseret på de sociale medier, så var der flere, der udtrykte stor begejstring over, at præsidentfruen tilsyneladende er ligeglad.

'Lad os lige alle sammen lige påpege det, inden dumme mennesker eller modepolitiet gør det. Melania ser fantastisk ud i sine tennisko,' skriver en bruger på Twitter.

'Melania Trump er smuk. Hun er ligeglad med, hvad de mange haters siger om hendes sko. Elsker hende,' skriver en anden bruger blandt andet.

 

Alligevel er der enkelte, der ikke kan lade være med at lave sjov på bekostning af Melania Trump.

'Melania Trumps sko er ødelagt, inden dagen er omme,' skriver Twitter-bruger.

'Nej Melania, du kan ikke have de sko på til en oversvømmelse,' skriver en anden bruger og vedhæfter et billede fra modemagasinet Vouge, som også har beskæftiget sig med 'dilemmaet'.

Uvejret har især i delstaten Texas forårsaget store oversvømmelser og ødelæggelser, som skønnes at kunne beløbe sig til et højt, tocifret milliardbeløb i dollar.

Efter besøget i Houston tager Trump senere lørdag videre til delstaten Louisiana, der også er ramt af oversvømmelser.

Melania i tirsdags, da 'stilet-gate' startede. Foto: AP
Melania i tirsdags, da 'stilet-gate' startede. Foto: AP