EU's stats- og regeringschefer godkender på et brexittopmøde i Bruxelles udtrædelsesaftalen og den politiske erklæring for Storbritanniens udtræden af EU.
Det skriver EU-præsident Donald Tusk på Twitter.
De to dokumenter udgør tilsammen papirerne for Storbritanniens skilsmisse med EU.
Det er de øvrige 27 EU-lande ud over Storbritannien, der søndag formiddag har nikket ja til aftalen. Aftalen skal stemmes igennem i både det britiske parlament og Europa-Parlamentet, før den kan træde i kraft.
Stor modstand
Det kan dog blive vanskeligt for den britiske premierminister, Theresa May, at få godkendt aftalen i det britiske parlament. Her er der nemlig massiv modstand mod aftalen, og flere partier har meddelt, at de vil stemme i mod. Også en del af Theresa Mays egne partifæller er i mod aftalen.
Udtrædelsesaftalen er juridisk bindende og skal regulere en lang række områder inden briterne efter planen skal forlade EU i marts næste år.
Det gælder blandt andet det finansielle mellemværende mellem EU og Storbritannien og rettigheder for britiske borgere i EU-lande og omvendt.
Den politiske erklæring er en ikke-bindende hensigtserklæring om, hvordan det fremtidige forhold skal være mellem Storbritannien og EU.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) kalder på Twitter, aftalen for 'fornuftig'.