Feminist til ungdomspolitiker: Tag dig dog sammen

Nanna Bonde Ottosen er en af de feminister, som er blevet stødt over ungdomspolitikeren fra LA Nicolai Osters Facebook opdatering.

Nanna Bonde Ottosen er feminist og landsledelsesmedlem hos SF ungdom. Hun er som mange andre blevet stødt over ungdomspolitikeren Nicolai Osters (LA) Facebook opdatering

 

- Jeg tror, at Nicolai skal til at tage sig sammen, hvis han skal tages seriøst i fremtidig politik. Og han skal droppe sine jokes, som jeg først og fremmest ikke finder specielt sjove. Fortæller Nanna Ottosen i et TV-interview med Ekstra Bladet.

(Hør Liberal Alliances Ungdomspolitiker Nicolai Oster forklare, hvorfor han skrev om feminister på sin Facebook-side)

Samfund - 10. mar. 2015 - kl. 19:55 Ungdomspolitiker om feminister: I er skadelige for samfundet  

Danske mænd er priviligeret
Nanna Bonde vil ikke sige, at hun er fortaler for kvotesystemer på det danske arbejdsmarked, men hun ser det som en nødvendighed på nuværende tidspunkt:

- Mænd er mere priviligeret og højere stillet end kvinder er i dagens Danmark, fortæller hun.

I Norge har man indført et kvotesystem på 40 % for kvinder i bestyrelser, og det har skabt stor debat i landet. Nogle mænd føler, at de nu bliver fravalgt, fordi de er mænd. På trods af, at de måske, har kompetencerne for jobbet:

- Jeg er så træt af, at hver gang man taler om feminisme, så skal man sige, at det også er synd for mændene. Hvis man indfører et kvotesystem på 40 % for kvinder, så betyder det jo ikke, at der ikke er plads til mændene. Der er jo stadig 60 %, som man så kan placere, som man vil.

Hør Nanna Bonde fortælle, hvad hun tror det kræver, at få kvinder i bestyrelser i TV-klippet foroven.

112 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere