Fra missil-ballade til anklager om sexskandaler - et år med Trump

Donald Trump kunne for første gang sætte sig i stolen på sit nye ovale kontor i Det Hvide Hus for knap et år siden. Og det har været et turbulent et af slagsen. Alt fra anklager om sexskandaler til missiluro med Nordkorea har været vendt, men hvordan har han egentlig klaret sig? Ekstra Bladet har inviteret adskillige gæster i studiet for at forsøge at give dig et overblik over, hvordan Donald Trump har klaret sig

I Trumps første år som præsident lovede han alt fra en mur ved den mexicanske grænse til en afskaffelse af Barack Obamas sundhedspolitik. Ekstra Bladet allierede sig i første del af højdepunkterne med Donald Trump med Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen og USA-ekspert og udenrigsredaktør fra Kongressen.com Philip Christian Ulrich.

En mulig kommende atomkrig og mystiske aftaler med Rusland har været en stor del af Trumps første år i Det Hvide Hus. Se Ekstra Bladets opinionredaktør, Mads Kastrup, vende de store udenrigspolitiske konflikter med USA-ekspert og udenrigsredaktør fra Kongressen.com Philip Christian Ulrich.

Fake News, skænderier med journalister og konstant intern uro. Donald Trump har haft sit at se til på hjemmefronten i sit første år som præsident. Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen og chefredaktør hos Kongressen.com Anders Agner giver her deres syn på Trumps mange skandaler.