Hidsig Trump: - Det stopper aldrig

Sagen om Donald Trumps skatteforhold har taget endnu drejning, og nu har den tidligere præsident givet sin uforbeholdne mening om udviklingen. Han er mildest talt sur

Donald Trump forlod Det Hvide Hus 20. januar efter hans nederlag til Biden. Men han har allerede planer om at stille op igen i 2024.
Følg Politik

- Det stopper bare aldrig.

Sådan er Donald Trumps reaktion på den seneste udvikling i sagaen om den tidligere præsidents skatteforhold.

Mandag besluttede U.S Supreme Court at bane vej for, at Manhattans distriktsadvokat, Cy Vance Jr., kunne gå videre med sin undersøgelse, om den tidligere præsidents selskab på ulovlig vis har forsøgt at reducere sine ejendomsskatter.

Helt konkret betyder det, at byens skattekommission skal udlevere detaljerede oplysninger fra Trump Organization om indkomster og udgifter. Og så kan det undersøges, om Donald Trump og co. har fiflet med tallene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Trump foran Air Force One umiddelbart før, han fløj til Texas i det præsidentielle jumbojet i januar 2021. Foto: Reuters /Carlos Barria / Ritzau Scanpix
Trump foran Air Force One umiddelbart før, han fløj til Texas i det præsidentielle jumbojet i januar 2021. Foto: Reuters /Carlos Barria / Ritzau Scanpix

Medie: Trump vil kalde sig sit partis formodede kandidat

Trump tilbød Kim Jong-un et lift i Air Force One

Stiktosset
I første omgang reagerede den tidligere præsident ikke på udviklingen, men nu er han kommet med sit syn på sagen. Og han er langtfra tilfreds.

- Uanset om det er Rusland, Rusland, Rusland, hvor det blev slået fast, at der ikke var en sammensværgelse eller de to latterlige rigretssager inspireret af 'Crazy Nancy' (Trumps måde at beskrive formanden for Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi, red.), hvor jeg blev FRIKENDT.

- Så slutter det bare aldrig. Det her er fascime. Ikke retfærdighed, lyder det fra Donald Trump, ifølge Reuters.

Derudover kommer han med en længere smøre omkring den heksejagt, han er udsat for, ligesom han igen forsøger at rette fokus på, at han rent faktisk vandt valgt, selvom Joe Biden beviseligt fik flest valgmænd og derfor nu er indsat som præsident.

Ifølge kilder med kendskab til skattekommissionen blev Trump Organizations oplysninger om indkomster og udgifter oprindeligt videregivet af Trump Organization for at opnå en lavere ejendomsskat på nogle af selskabets kommercielle ejendomme.

- Han lod forfærdelige ting ske

Carla Sands beskyldes for lovbrud i Danmark

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind