Annonce:
Annonce:

Hillarys Trump-hån deler vandene: Hun hjemsøger os

Dagen efter Grammy-uddelingerne har den tidligere præsidentkandidat Hillary Clinton stjålet mange af overskrifterne

Hillary Clinton læser op af en bog om ærkerivalen i kølvandet på en række kendte sangere. Video: AP/CBS
Annonce:
Følg Politik

Bruno Mars blev aftenens helt store vinder til årets Gammy Awards, der blev uddelt natten til mandag dansk tid, men dagen derpå er det den tidligere præsidentfrue og præsidentkandidat Hillary Clinton, der er på manges læber.

Her er nattens store Grammy-vinder: Magiske Mars

I løbet af aftenen var der nemlig et indslag, hvor en stribe sangere læste op af bogen 'Fire and Fury', som skriver særdeles kritisk om Donald Trump som præsident. I enden af rækken af folk, der læste op fra bogen, gemte en kvinde sig bag bogen mens hun læste op, for bagefter at afsløre, at det var Trumps arvefjende nummer et, Hillary Clinton, der gemte sig.

Hillarys fremtræden skabte udbredt jubel i salen til Grammy-showet, men dagen derpå er det langt fra kun hyldest, der præger holdningerne til den skæve optræden.

Annonce:

Blandt andet USA's FN-ambassadør Nikki Haley er noget fortørnet over oplæsningen fra den kontroversielle Trump-bog.

- Jeg har altid elsket Grammy'erne, men at få kunstnere til at læse op fra Fire and Fury ødelagde det. Spolér ikke god musik med affald. Nogen af os elsker musik uden at blande politik ind i det, skriver hun på Twitter.

Trump beskyldt for saftig affære: - Jeg er aldrig alene med ham

Vi slipper aldrig af med hende
På Twitter er det især Trump-tilhængere, der mener, at Hillarys optræden er et tydeligt bevis på, at hun stadig ikke er kommet over, at hun tabte præsidentvalget forrige år.

Og andre mener, at Hillary tilsyneladende vil blive ved med at hjemsøge dem.

- Vi slipper aldrig af med Hillary Clinton, gør vi? Det er som om vi vil blive ved med at blive hjemsøgt af gæsteoptrædener for evigt, skriver Emily Zanotti.

Annonce:

Det sociale medie er dog også fyldt med folk, der er begejstrede over at den for mange ikoniske kvinde pludselig dukkede op på skærmen.

- Hillary Clinton der læser fra Fire and Fury til Grammy-uddelingerne er min nye ringetone. Jeg går i seng, skriver en bruger der kalder sig 'umeirra'.

Donald Trump har - til manges store skuffelse - endnu ikke kommenteret Hillarys optræden på Twitter endnu.

Trump i overraskende kovending: Klar til at sige undskyld

Til gengæld har hans søn, Donald Trump Jr., meldt sig på banen med en spydig kommentar.

- At få lov til at læse et uddrag fra en #fakenews-bog til Grammy'erne ligner en flot trøstepræmie efter at have tabe præsidentposten, skriver han på Twitter.

Baggrunden for oplæsningen var, at årets vært, James Corden, mente at Donald Trump næste år ville have inspireret til et album udelukkende med oplæsningen, og at det album ville have potentiale til en Grammy-award.

Han ville derfor finde den helt perfekte til at læse bogen op, hvor det så 'viste sig', at Hillary var den bedst egnede til rollen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

TILTALE

Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: