Historisk (kedelig)? Minister sover under Trumps tale

Trump holdt søndag en tale i Saudi Arabien, der drejede sig om bekæmpelsen af ekstremistisk terror. Talen er blevet kaldt historisk, men den fangede vist ikke rigtig den amerikanske handelsminister

ZZZ - selvom talen var historisk, så havde den amerikanske minister svært ved at holde sig vågen (Video: AP)

USA's handelsminister, Wilbur Ross, deltager i den amerikanske præsidents rejse til Mellemøsten, men under Donald Trumps historiske tale til den muslimske verden, havde Ross svært ved at holde sig vågen.

Se det sjove klip over artiklen

Nu jagter Trump den ultimative aftale

Trump i sabel-dans med Saudi-Arabiens konge  

På sin jomfru-udenrigsrejse holdt præsident Trump en tale til op mod 50 arabiske og muslimske politiske ledere i det ultrakonservative kongedømme i Saudi-Arabien.

Talen bliver afholdt i forbindelse med en officiel tur, hvor Trump blandt andet skal forsøge at få skabt gode forbindelser til den muslimske verden igen, efter at han under valgkampen sidste år angreb muslimer og forsøgte at få nedlagt indrejseforbud for dem i USA.

- Det er en kamp mellem barbariske forbrydere, der forsøger at tilintetgøre menneskeligt liv, og anstændige mennesker, som forsøger at beskytte det, lød det blandt andet fra Trump om kampen mod terror og Islamisk Stat.

Hør om aftalen, der skal bekæmpe terror herunder (Video: Ritzau)