Interview kører helt af sporet: Trump-rådgiver smidt ud af CNN

En CNN-vært smed Trump-rådgiver ud af studie, fordi han 'spildte seernes tid'

Forfatteren til bogen 'Fire and Fury', Michael Wolff, taler her ud om den omstridte bog. Video: NBC Today

Den opsigtvsækkende bog om Donald Trumps vej til præsidentembedet i USA, 'Fire and Fury' fortsætter med at skabe vild debat i USA.

Søndag smed CNN-værten Jake Tapper Donald Trumps politiske rådgiver Stephen Miller ud af sit studie midt under et interview for at 'spilde seernes tid med gentagelser.

- Jeg forstår det. Der er én seer, som du går op lige nu - og du opfører dig underdanigt og som en tjener for at tilfredsstille ham, okay? Og jeg tror, jeg har spildt nok af mine seeres tid. Tak, Stephen,' lød det fra Jake Tapper, som herefter afsluttede interviewet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Stephen Miller. Foto: AP
Stephen Miller. Foto: AP
 

Forud for den abrupte afslutning havde Jake Tapper forgæves forsøgt at få Trump-rådgiveren til at svare på konkrete spørgsmål om den kontroversielle bog, der udstiller et totalt kaos i Donald Trumps regering samt kampagne op til og efter valgsejren i november 2016.

Donald Trump var ikke sen til selv at kommentere det trafikuheldslignende interview:

Bogen 'Fire and Fury' har udviklet sig til et trekantsdrama mellem Trumps tidligere chefrådgiver, Steve Bannon, præsidenten selv og forfatteren til Trump-bogen, Michael Wolff.

Lørdag gik Steve Bannon ud og trak i land i forhold til udfald om Donald Trumps søn, Donald Trump Jr. efter adskillige trusler om retsforfølgelse fra far Trump:

- Donald Trump Jr. er en patriot og en god mand. Han har været vedholdende i forsvaret af sin far og den agenda, som har hjulpet landet. Jeg fortryder, at jeg var længe om at besvare de upræcise historier om Don Jr., som har fjernet fokus fra præsidentens historiske bedrifter i sit første år, skrev Steve Bannon i en offentlig udtalelse.

I bogen 'Fire and Fury: Inside the Trump White House' er Bannon ellers citeret for at kalde Trumps stabs og families møde med russisk advokat for 'forræderisk' og 'upatriotisk'. Mødet foregik i juni 2016, hvor advokaten havde tilbudt at grave dårlige historier frem om Hillary Clinton.

Men ifølge Bannons nyeste udtalelse var de ord rettet med Trump-rådgiveren Paul Manafort, som deltog i mødet.

- Han burde have vidst, at de er uigennemskuelige, listige og ikke vores venner. For at gentage var disse kommentarer ikke rettet mod Don Jr, sagde han.