Komiker kaldte Trump 'pussy': Her er reaktionen

Den kvindelige komiker Michelle Wolf er efter weekendens Correspondents Dinner kommet på alles læber - og Trumps Twitter-profil

Inden lørdag aften var det nok de færreste, som kendte til Michelle Wolf, men det har ændret sig, efter den kvindelige komiker til Correspondents Dinner i Washington D.C. gav flere amerikanske politikere en salve af grove jokes.

Selvom Wolf gav hele det politiske spektrum en verbal lussing, var det Trump og hans administration, som fik de største - og de faldt ikke i god jord. Trump har nemlig kommenteret eventet - selvfølgelig på Twitter - og her kalder han middagen for en pinlig affære:

For mange af dem, der arbejder i Washington, er middagen for journalister, politikere og kendisser blevet et af årets festlige højdepunkter, og der er altid store forventninger til præsidentens tale, der bliver sendt på tv, og forventningerne er i den grad ikke blevet mindre, efter Trump er trådt frem i det politiske rampelys. De sidste to år er han dog udeblevet - og i år var ikke anerledes.

Michelle Wolf har blandt andet skrevet jokes for 'The Daily Show' og 'Late Night with Seth Meyers' - hun er dog nu i gang med at lave sit eget show, hvor hun laver satire over ugens store nyheder

Se de fire skapeste jokes fra Michelle Wolf øverst

185 kommentarer
Vis kommentarer