Kandidat krævede en million efter stolefald: Nu har han indgået forlig

Ole Eli Christiansen krævede en kæmpe erstatning af Haderslev Kommune, efter han faldt ned fra en stol og brækkede armen under et vælgermøde. Nu er der indgået forlig i sagen

Ole Eli Christiansen krævede en million kroner i erstatning, efter han brækkede armen under et vælgermøde. Foto: DetSorteRegister
Ole Eli Christiansen krævede en million kroner i erstatning, efter han brækkede armen under et vælgermøde. Foto: DetSorteRegister

Det gik helt galt for Ole Eli Christiansen under et vælgermøde i Haderslev, da han tirsdag faldt ned fra en stol og brækkede armen.

Efterfølgende var politikeren hurtig om at kræve en erstatning fra Haderslev Kommune for en ødelagt arbejdstelefon og tabt arbejdsfortjeneste, da han mente, at stolen, han sad på, var placeret for langt ude ved kanten på den scene, som politikerne sad på i Haderslev Idrætscenter.

Og det var ikke småpenge, som kandidaten fra partiet Det Sorte Register forlangte. Han ville have en million kroner fra kommunen, men det store beløb kan han godt vinke farvel til nu.

JydskeVestkysten skriver nemlig, at Ole Eli Christiansen og Haderslev Kommune har indgået forlig i sagen, og beløbet skulle være langt fra den million, som han oprindeligt krævede. Nu fortæller lokal-politikeren da også, at det aldrig var målet at få så stor en erstatning:

- Vi har i fællesskab har fundet en løsning, der ikke dræner kommunens pengekasse. Det skal siges, at det aldrig har været meningen at få én million i erstatning af Haderslev Kommune, da Det Sorte Register ikke er interesseret i at tømme kommunens pengekasse, siger Ole Eli Christiansen.

Ukendt beløb
Meningen med det høje erstatningskrav skulle ifølge Ole Eli Christiansen have været at få Haderslev Kommune i dialog.

Og den dialog har nu ført frem til, at han får et mindre beløb til at betale for en ny mobiltelefon, medicin, transport til og fra hospitalet og nedtagning af valgplakater efter valget 21. november.

Men der er forsat ikke kommet noget ud om, hvor mange penge det drejer sig om. Borgmester Hans Peter Geil (V) vil ikke ud med beløbets størrelse, men bekræfter forliget:

- Jeg kan ikke detaljerne, men jeg kan berolige med, at vi ikke betaler én million kroner. Det er blandt andet betaling af hans telefon. Det er småtteri, fortæller han.

Se også: Stol faldt ned: Kandidat kræver million efter uheld til valgmøde

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen