Annonce:
Annonce:

Lars Boje Mathiesen overvejer at stifte nyt parti

Den tidligere profil i Nye Borgerlige vil enten forsøge at komme ind i et andet parti eller stifte et nyt

Folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen blev i marts smidt ud af Nye Borgerlige. Nu overvejer han at stifte et helt nyt parti. Foto: Ernst van Norde
Folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen blev i marts smidt ud af Nye Borgerlige. Nu overvejer han at stifte et helt nyt parti. Foto: Ernst van Norde
Annonce:
Følg Politik

Der findes allerede 12 partier i Folketinget i dag, men måske slutter det ikke her.

Folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen, som er løsgænger, overvejer nemlig at stifte et nyt parti, som 'vil blive noget, Danmark ikke har set før'.

Det skriver han på Facebook.

Boje Mathiesen blev i sidste måned ekskluderet af Nye Borgerlige, efter at han i kun lidt over en måned havde været formand for partiet.

Flere muligheder
Den tidligere profil i Nye Borgerlige åbner også for at melde sig ind i et andet parti, skriver han.

Om sin fremtid skriver Boje Mathiesen:

'Derfor så er det jo ikke rocket science, at der er to muligheder. 1) Jeg forsøger at komme med i et andet parti, hvor der er mulighed og plads til, at jeg kan fortsætte mit arbejde. 2) Jeg starter et nyt parti, som vil blive noget, Danmark ikke har set før.

Annonce:

Indtil den beslutning er truffet, så kommer jeg ikke til at sætte mig nede bagi og bare trække vederlag.'

Han nævner i sit opslag på Facebook ikke, hvilke andre partier som eventuelt kunne være i spil, skulle han vælge at gå den vej. Tidligere har Boje Mathiesen dog repræsenteret Liberal Alliance i byrådet i Aarhus. Boje Mathiesen uddyber heller ikke yderligere i forhold til sine tanker om et eventuelt nyt parti med sig selv i spidsen.

Blev ekskluderet fra partiet
Boje Mathiesen blev valgt som formand for Nye Borgerlige 7. februar. 9. marts meddelte Nye Borgerliges hovedbestyrelse i en mail til medlemmerne, at Boje Mathiesen var færdig som formand, og at han samtidig blev ekskluderet fra partiet og folketingsgruppen.

Nye Borgerliges hovedbestyrelse traf beslutningen, efter at Boje Mathiesen blandt andet havde krævet et honorar på 55.000 kroner om måneden i fire år for at være formand.

Mens han grubler over fremtiden, arbejder Boje Mathiesen videre med sit 'koncept', som han kalder 'Boje på Borgen'. Hvad det nøjagtigt kommer til at handle om, fremgår heller ikke endnu.

Ritzau forsøger at få en kommentar fra Boje Mathiesen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: