Lars Løkke afslører nyt projekt

Dagen efter afløseren til formandsposten i Venstre er fundet, arbejder Lars Løkke på en ny bog

Sidste gang Løkke udgav en bog, splittede han sit parti til atomer. Det var nemlig i 'Befrielsens øjeblik', at han første gang åbnede op for en SV-regering.
Følg Politik

Lars Løkke Rasmussen har kastet sig over et nyt projekt.

Det afslører han på sin Instagram-profil.

'Bruger nogle dage i Sverige på at få hul på en bog, jeg længe har haft i tankerne. God søndag,' skriver den tidligere formand for Venstre.

På det sociale medie har han lagt et billede op fra Högaryd i Sverige, hvor Lars Løkke Rasmussen har en ødegård med nogle venner. Det er her, han flere gange har søgt tilflugt, når presset har været stort i Danmark. Blandt andet fandt Ekstra Bladet ham også her for nogle uger siden, da han havde trukket sig som formand for Venstre.

Det tyder på, at Lars Løkke Rasmussen er gået i gang med at skrive en bog, men ud fra den korte tekst kan man strengt taget ikke konkludere, at det er tilfældet.

Hvad bogprojektet nærmere går ud på, eller hvor lang tid han har tænkt sig at bruge i Sverige, skriver han ikke noget om.

Ødegården i Halland, hvor Lars Løkke Rasmussen lige nu opholder sig. FOTO: Per Rasmussen
Ødegården i Halland, hvor Lars Løkke Rasmussen lige nu opholder sig. FOTO: Per Rasmussen
 

Lars Løkke er taget til Sverige dagen efter, hans afløser som formand for Venstre blev fundet ved et ekstraordinært landsmøde i Herning.

For cirka 20 timer siden lagde Lars Løkke en video fra Nyhavn, København, op på sin Facebook-side, hvor han ønsker Jakob Ellemann-Jensen tillykke med den nye post som formand for Venstre.

Til november begynder Lars Løkke Rasmussen på en foredragsturne landet rundt sammen med forfatter Kirsten Jacobsen, der skrev samtalebogen Befrielsens Øjeblik, der udkom midt i valgkampen. 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun er dansk politiks nyeste protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind