Lige nu: Britta i retten - havde farvet hår

Den svindelsigtede Britta Nielsen er lige nu i retten i Sydafrika, efter at hun i morges blev anholdt i en lejlighed i det sydlige Johannesburg

Britta er anholdt i Sydafrika. Ekstra Bladets journalist fortæller fra Johannesburg og SØIKS politiinspektør forklarer nærmere fra København (Producer: Martin Lorentsen)
Følg Politik

Klædt i sorte bukser og en blomstret trøje er den 64-årige svindelsigtede ankommet til Randburg Magistrates Court i Sydafrika, hvor en domstol skal tage stilling hendes varetægtsfængsling. Britta Nielsen havde fået farvet håret og så træt og tynd ud. 

Det fortæller Ekstra Bladets mand på stedet. Ekstra Bladet har talt med en de politifolk fra Interpol, der var med til anholdelsen.

- Hun var alene, da hun blev anholdt. Hun var meget rolig og meget behagelig at tale med, siger han.

Ekstra Bladet har netop talt med Brittas forsvarsadvokat, Gerhard Landman. Han fortæller, at Britta skal i retten igen på torsdag sammen med den anden medsigtede i sagen med henblik på udlevering af Danmark.

- Hun har det godt og vil gerne udleveres til Danmark.

- Britta har fortalt, at hun kom til Johannesburg for to til tre dage siden. Hun har været i Tyskland indtil for et par dage siden, siger han.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind